Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iul 2008 - Anul XIII, nr. 158 (3839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preluare

Deputatul ieşean Relu Fenechiu conduce PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala Suceava a PNL a fost preluată, cu titlul de preşedinte interimar, de deputatul liberal de Iaşi, Relu Fenechiu. Decizia a fost luată luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional al PNL.

După şedinţa BPN, deputatul Fenechiu ne-a declarat că în perioada imediat următoare va constitui un Birou Judeţean interimar, iar primul obiectiv îl reprezintă alegerile parlamentare.

Din acest punct de vedere, Relu Fenechiu garantează că PNL Suceava va avea un scor „comparabil cu cel obţinut în 2004 de Alianţa D.A.”.

„Ce s-a realizat la Suceava nu aparţine lui Flutur sau lui Lungu, meritul este al guvernului liberal. Cei doi nu sunt decât nişte indivizi fără coloană vertebrală şi fără un dram de seriozitate, iar sucevenii trebuie să ştie acest lucru”, a afirmat Fenechiu.

Acesta a mai arătat că nu va veni foarte des la Suceava pentru că nu vrea să se transforme „într-un personaj care face totul” şi că în mod sigur în această săptămână nu va ajunge pe aici. Deputatul ieşean afirmă că rolul său principal va fi cel de coordonare şi de a strânge la un loc forţele liberale cu persoane neînregimentate politic, dar interesate în a susţine liberalismul.

 

Ministrul Adomniţei salută numirea lui Fenechiu ca preşedinte la PNL Suceava

Fenechiu a recunoscut rolul important pe care îl va avea în această conjunctură ministrul Educaţiei, suceveanul Cristian Adomniţei, pe care l-a susţinut în permanenţă. „Domnul ministru Adomniţei este şi va rămâne o persoană cu care mă consult, nu numai în privinţa organizaţiei Suceava. Deocamdată, analizez fiecare situaţie”, a afirmat noul preşedinte al PNL Suceava.

În plan administrativ, acesta consideră că numirea sa la Suceava este un câştig deoarece astfel poate susţine de pe două planuri proiectele de dezvoltare pe Regiunea de Nord Est. Principalul proiect ar fi, în viziunea sa, construirea unei autostrăzi care să facă legătura dintre Moldova şi Ardeal. „Cu două voturi în conducea partidului, de la Suceava şi de la Iaşi, sper că vom reuşi să grăbim proiectul”, a mai spus Relu Fenechiu.

Ministrul Cristian Adomniţei este de părere că venirea lui Relu Fenechiu la Suceava va însemna revigorarea organizaţiei PNL şi „demascarea politicianismului PDL-ist”.

„Relu Fenechiu este pragmatic, organizat, are şi timp, că acum e vacanţă parlamentară, deci este cea mai bună alegere pentru Suceava. PDL şi toţi cei făţarnici trebuie să înceapă să se teamă, de acum”, a afirmat ministrul Adomniţei.

Conducerea organizaţiei PNL Suceava a fost dizolvată după ce, la alegerile locale, a obţinut un scor mai mic faţă de media realizată la nivel naţional de PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul ieşean Relu Fenechiu conduce PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Deputatul ieşean Relu Fenechiu conduce PNL Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   YEEEEEEEEE trimis de
( 8 iul 2008, 11:37:02
Succes FENE!!!! Acum a venit unul care o sa il pocneasca rau pe flutur, ca nea Fene nu stie prea multe, si in Iasi e cam sef, nu prea are rivali!!!! Cititi presa din Iasi daca nu credeti!!!
2.   Baron trimis de
( 8 iul 2008, 12:47:12
un tilhar care ar trebuii impuscat ,
3.   In Iasi au castigat liberalii? trimis de
( 8 iul 2008, 14:42:03
Am observat un entuziasm nedisimulat in acest forum, de aceea va intreb: municipiul si judetul Iasi l-au castigat liberalii, sau in ce sens n-are rival dl. Radu Fenechiu acolo? Nu cred ca bucovinenilor le pica prea bine importul de sefi si sfatuitori din alte zone, dar vom vedea ce se va petrece in viitor!
4.   Moralitate trimis de
( 8 iul 2008, 15:26:23
Domnul Relu Fenechiu era cel mai indicat sa revitalizeze PNL Suceava.

Este de o ,,moralitate,, si o ,,corectitudine,, nemaiintalnite.

Este un,,model,,.

5.   =)) trimis de
( 8 iul 2008, 16:35:48
PAI LA IASI PNL A IESIT PE LOCUL 3...NOUA STUDENTILOR DIN POLITEHNICA NE'AU BATUT OBRAZUL PROFESORII(UNII DINTRE EI) CA VEZI DOMNULE DE CE NU AM VOTAT CU ADOMNITEI. SI VINE PNL IASI SA SALVEZE PNL SV.O SA SCOATA SCOR SI MAI MIC SI STITI DE CE..? VA ZIC EU :'UN OM BOLNAV NU POATE VINDECA PE ALTI BOLNAVI' IN TRADUCERE NU ARE CE CASTIGA EL LA SV (FENECHIU) CAND NU A CASTIGAT NIMIC LA EL ACASA.CREDETI CA SUCEVENII NU AU COLOANA?CHIAR ASA VOTEAZA ORICE LE ZICE DOMNUL FENECHIU?E O MUTARE DE IMAGINE IN REST NU O SA AIBA NCI UN EFECT
6.   Smecheri de import trimis de
( 8 iul 2008, 17:38:22
Tutu, Bebe, Puiu, Ninel, Banel, Janel, Relu... Pai si prenumele cuiva spune mult despre persoana respectiva, nimic nu e intamplator, se stie ca numele intra in rezonanta cu corpul. Asa deci, Don Relu vine la Suceava! Ca-sa-faca-ce? Sa mai energizeze nitel biznisul local? Metropola ieseana nu ii mai ajunge? Nimereste oare Suceava fara GPS?
7.   Sosirea ragatzeanului.......... trimis de
( 8 iul 2008, 18:16:34
........Mai balamuc de ciumeti de SUCEAVA ...... Ce comentati mai acolo...

Dl. Relu Fenechiu reperezinta PNL in teritoriu nu .....Suceava asa ca ...mucles

dodolutilor valea la gratare si la mici ca sante-ti varza.....

Pune-ti umarul vostru de Bukowineni zdraveni si da-tii pe toti de-a dura ca nu o sa faca nici unii ceva pt. voi atata timp cat tre sa raporteze la Bucuresti ce fac ca sa primeasca ceva fonduri. Bukowina are cascaval destul ca sa traiasca si fara butoanele de la Bucuresti. In rest sa auzim numai de bine ca altfel............vin cu coasa
8.   Revigorare trimis de
( 9 iul 2008, 07:53:46
Pentru renastere e nevoie de discutii cu fiecare dintre liderii locali. Nu uitati zonele rurale! Prea au fost puse la conducere doar persoane din Suceava si de cei cu rezultate bune s-a cam uitat. Asa au aparut divesi "PNL-isti" pusi in functii importanta de conducere care te dadeau afara din birou daca veneai cu o problema.

Daca va schimbati mai raman cu voi daca nu ma asteapta PDL-ul

9.   Pleaca din bucovina fenechiu mafiot trimis de
( 9 iul 2008, 08:23:36
fenechiu e unul dintre cei mai mari mafioti romani in viata si e un tradator al interesului national. cine se afla oare in spatele sccf sau colas?

cine a facut afaceri cu statu roman si s-a imbogatit peste masura pe spatele cetateanului roman? sa fie cumva fenechiu? ale cui firme au praduit bugetul romaniei? nu cumva ale lui fenechiu?

mars in ungaria tradatorule!
10.   Ppupincurism marca adomnitei trimis de
( 9 iul 2008, 08:47:59
adomnitei mai comenteaza? ar trebui sa se duca naibii, tantalaul...a distrus invatamantul romanesc si mai are tupeu sa deschida gura...dar asa este ce sa-i faci...daca fenechiu l-a bagat pe adomnitei in guvern, acum si adomnitei tre sa fie cel mai mare pupincurist. ce e aia moralitate adomnitei???
11.   Interesant trimis de
( 9 iul 2008, 10:37:24
Interesant ! Cine a fost inainte Fenechiu ? Cine este Fenechiu ? Ce ocupatie are ? Este sau nu un parvenit al vremii ? Este sau nu un jefuitor al tarii ? Cine poate sa stie ! Poate ne spune povestea primului milion...
12.   Fenechiu trimis de
( 9 iul 2008, 19:29:27
D-le Fenechiu , d-l Flutur ne-a scapat de comunisti si d-neata doresti sa lupti impotriva lui ? D-le Fenechiu veniti la mine in judet cu ganduri de intelegere si ajutor ! Daca aveti intentii bune fiti alaturi de Flutur si Lungu ! Noi sucevenii ne-am saturat de intrigi si dusmanii , acum vrem pace si credinta in DUMNEZEU !
13.   Sfirsitul prodanului trimis de
(10 iul 2008, 17:02:17
nu il cunosc prea bine pe dl fenechiu dar sper sa schimbe ceva in pnl suceava prodan afost ogreseala fatala din start ceadus pnl laun scor rusinos ar fi trebuit saisi deademisia singur de mult.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei