Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iun 2008 - Anul XIII, nr. 144 (3825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat

Adevăraţii liberali refuză alianţa PNL cu PSD

La alegerea viceprimarului municipiului Câmpulung Moldovenesc s-a demonstrat că adevăraţii liberali refuză să se supună politicii de alianţă a PNL cu PSD. Majoritatea constituită în Consiliul Local al municipiului Câmpulung Moldovenesc cu ocazia alegerii viceprimarului a reflectat opţiunea electoratului şi a desemnat ca viceprimar o persoană competentă să rezolve problemele comunităţii.

Partidul Democrat Liberal Suceava nu face niciun fel de negocieri cu PSD, iar la Câmpulung Moldovenesc viceprimarul PD-L Mihăiţă Negură a fost ales cu voturile consilierilor locali ai PD-L şi ale adevăraţilor liberali din PNL.

Alianţa PNL-PSD este o alianţă împotriva naturii şi disfuncţionalităţile care apar nu sunt o surpriză.

Biroul de presă al PD-L Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adevăraţii liberali refuză alianţa PNL cu PSD.
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Adevăraţii liberali refuză alianţa PNL cu PSD5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cit costa trimis de
(21 iun 2008, 12:20:44
Alo ,domnii de la PD-Laturi cit costa un adevarat liberal de la PNL ?,ca vad ca i-ati invatat rau de la inceput.Rusine mai adevaratilor tradatori !
2.   Adevaratii INAMICI: PSD-ul trimis de
(21 iun 2008, 12:26:39
FAULT, mai tineti botul ! Ce ati facut voi ?! Ati pierdut alegerile si orice sansa pe viitor definitiv. Latrii de unul singur, electoratul va raspuns: MARS POTAILOR !
3.   Sus PNL cel adevara. trimis de
(21 iun 2008, 15:43:08
Cinste Liberalilor care nu tradeaza doctrina Bratienilor si stau in echiserul de dreapta fara sa ridice rochitza la PSD/PCR pentru interese persoanle.

Ar fi timpul sa-l schimbati pe CapDeCal, Tariceanu. Din pricina lui si a CapreiKGBiste Iliescu este haosul asta in politica romaneasca.

Mai Faultatule, esti cumva chelnerul Ioan Nechifor?

4.   Dreapta sus! trimis de
(21 iun 2008, 15:50:03
De la Groza pana acum zoaiele comuniste au condus Romania. Adevaratii capitalisti democrati de dreapta nu au fost la putere cu drepturi depline.

A fost o ocazie unica, cu CiocAare, dar, pana la urma s-a dovedit a fi o iluzie. Si, ne mai miram de ce puterile occidentale ne ocolesc ori de cate ori au ocazia. Nu-i asa tovarase Nechifor?
5.   Sus social democratia! trimis de
(21 iun 2008, 18:43:17
Chiar asa! Oare voi cei de dreapta, perversii si parvenitii acestei lumi, chiar va credeti cei mai cinstiti oameni! De ce sa am incredere intr-un partid de dreapta, care ii apara pe cei privilegiati (patroni, manageri, avocati etc.) si nu in unul de stanga, care orice ce s-ar zice, tot are o componenta sociala consistenta.

O sa treaca el si curentul asta de dreapta, al ipocritilor care s-au nascut si trait in comunism iar acum neaga totul!

Bai cutitas (briceag), afirmi ca ne ocolesc occidentalii, dar chiar nu-ti dai seama ca din cauza caricaturilor de dreapta (presedinte, guvern etc.) de la putere? In primul rand sunt scarbiti de cearta permanenta din aceasta tara, de balcanismele si smecherelile din aceasta tara. Pe de alta parte, oare tot ce vine din vest este si bun? Nu cred!
5.1  RE: Sus social democratia! trimis de
(22 iun 2008, 22:18:28
Evident ca nu tot ce vine din vest este bun .Munca adevarata rasplatita cum se cuvine ar fi ceva bun, nu crezi ? statul cu mina intinsa nu face decit sa speteasca alti oameni .Cit despre stinga si dreapta ,am o intrebare : care crezi ca a fost partidul care a facut cele mai multe reforme de dreapta in Romania ?
6.   Porcanul trimis de
(22 iun 2008, 00:22:36
Porcanul de prodan ce zice de alianta cu psd?poate nu este de acord!!! Ha Ha Ha COMUNISTUL ABIA ASTEAPTA.
7.   Inca o minciuna a PDL trimis de
(22 iun 2008, 14:48:35
O grava dezinformare a PDL. La Campulung scorul la alegerea viceprimarului a fost de 9 la 7 in favoarea lui Mihaita Negura (in detrimentul candidatului PNL Chirodea Gavril). Cele 9 voturi ale PDL au fost formate din 6 voturi ale propriilor consilieri, un independent si cei 2 (multi a naibii!) consilieri PSD. Astfel in ciuda "disciplinei de partid" rosul socialist s-a transformat in portocaliu basescian; asa ca nu va mai dati rotunzi cu adevaratii liberali ci spuneti adevarul si poate precizati si suma cu care ati realizat aceasta alianta ad-hoc. "Alianta nou formata" a functionat si la alegerea comisiilor atribuite 2 PSD si 2 PDL. Aceasta majoritate s-a concretizat doar din interese materiale fiind impotriva votului campulungenilor de rand ( primarul PNL a castigat detasat din primul tur, iar PNL a obtinut cele mai multe voturi pentru consiliul local). Nu uitati, sfarsitul scandalagiului de Basesecu a inceput saptamana trecuta la Bucuresti.
8.   Raspuns la flutur comunicat pdminusl trimis de
(22 iun 2008, 16:16:46
D-LE Flutur sunt mihnit de comportamentul dumitale ,iarasi ai dat dovada ca esti mare securist si comunist totdeauna ai avut in minte sa distrugi adevaratii liberali

pentru a cistiga tu si pretenii tai ai uitat si aitradat pe adevaratii liberali cimpulungeni care teau facut om mare si nu iai ajutat cu nimic numai cu minciuni si vorbe goale D-le Flutur sa stii ca sunt unul dintre cel mai batrin liberal din tara cind eu sufeream ca eram liberal dumitale nu aveai nici cravata de pionier .La Campulung ai reusit cu echipa ta de neocomunisti si securisti sa va impuneti un viceprimar care no condus niciodata nimic si vreti sa conduca un oras care are atiteaprobleme cat va costat alianta pd minus liberali psd[securisti si comunisti] vati pus la adapost dosarele penale in barca lui basescu cu care vreti sa distrugetiliberalii sa va fie rusine la toti tradatorii si profitorii No sa puteti ditruge pe batrinii liberali adevarati din vechiul OCOL al CAMPULUNGULUI care au fost oameni liber
8.1  RE: Raspuns la flutur comunicat pdminusl trimis de
(22 iun 2008, 22:03:03
Batrine Liberal ,toata istoria noastra este plina de tradari .Ce mai conta una in plus ? Oricum intelege ca puterea adevarata intr-o localitate o are Consiliul local ,nu primarul si cu atit mai putin viceprimarul .Putini constientizeaza asta.Valorificati-va puterea Consiliului si veti vedea ca primarul se va supune acestei puteri.
9.   Ce-am votat si ce-a iesit trimis de
(22 iun 2008, 16:42:40
totdeauna campulungenii au ales ce-au meritat oameni fara experienta care si-au aparat numai interesele personale si nu au facut nimic pentu oras RUSINE ati avut ocazia sa alegeti nu viceprimar liberal cu experienta cinstit si corect dar monstruoasa coalitie de interese personale si de grup PDL -PSD si un medic veterinar incolor au tradat pentru un pumn euroarginti Sa va fie rusine stimati cosilieri Ne-am inselat cand v-am ales Peste 4 ani orasul probabil v-a arata tot asa. Asta am votat asta avem

9.1  RE: Ce-am votat si ce-a iesit trimis de
(22 iun 2008, 22:08:57
Domnule ,ai dreptate ! Prea multi cetateni turmentati voteaza ,din pacate .
10.   NECLINTITI trimis de
(23 iun 2008, 14:23:30
LIBERALI TOT LIBERALI RAMIN CHIAR DE MAI FAC CITE O COAGULARE CU FORTELE DE DREAPTA ,DEH TRECEREA DE LA GALBEN LA ROSU TRECE PRIN ORANGE SI DE OBICEI RAMINE ACOLO ;

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei