Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Municipiul Fălticeni are nevoie de un primar capabil de stânga

Altădată era o veritabila capitală a culturii româneşti, comparabilă cu Florenta italiană, însă astăzi, datorită declinului industrial şi greşelilor făcute de unii dintre cei care s-au aflat la conducerea primăriei în ultimii 18 ani, Fălticeniul îşi trăieşte un moment nefericit al istoriei sale.

Nu pot să rămân nepăsător la ceea ce se întâmplă astăzi, în oraşul Dumbrăvii Minunate. Nu doar ca parlamentar european, ci, mai degrabă, ca locuitor al Fălticenilor, pentru că în perioada 1983-1992, am urmat aici şcoala generala Al. I. Cuza şi liceul Nicu Gane.

Sper că în mandatul 2008-2012, noul primar va avea capacitatea, experienţa şi curajul de a schimba oraşul şi de a da o nouă şansă pentru toţi cei care au decis să rămână în Fălticeni. De aceea îl susţin pe Sabin Ghilea, candidatul PSD, un om cu experienţă în administraţia publică, cu capacitate de a asculta şi rezolva nevoile locuitorilor şi mai mult, un om care va şti să lucreze cu toţi cei care, plecaţi fiind din Fălticeni şi ajunşi în anumite funcţii sau demnităţii, pot şi vor să ajute oraşul de care se simt legaţi sufleteşte.   

De votul dumneavoastră, dragi concetăţeni, depinde soarta Fălticeniului. Nu mai avem timp pentru experimente şi pentru amăgiri electorale. Avem nevoie să punem cu toţii umărul la treaba. Începem de duminică, 15 iunie, votând Sabin Ghilea - primar.

Ioan Cătălin Nechifor
Membru al Parlamentului European
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Fălticeni are nevoie de un primar capabil de stânga.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Municipiul Fălticeni are nevoie de un primar capabil de stânga5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Capabil si... capabil trimis de
(10 iun 2008, 13:46:01
Asa... Municipiul Falticeni are nevoie de un primar capabil de stanga, adica, potrivit spuselor lui Nechifor, de Ghilea Sabin. Ghilea cu siguranta e CAPABIL DE STANGA, profesia lui e aceea de nomenklaturist si pe vechi, si pe nou, asta a facut, asta face de peste 20 de ani. La fel de sigur insa e ca Ghilea NU ESTE CAPABIL DE (a fi) PRIMAR. Cat despre Nechifor, daca as fi stiut, filmam eu in locul lui toate parangheliile politice ale PSD in 2004 (e ca si cum ai lipi afise electronice), iar acum, iata, as fi fost europarlamentar!
2.   Tov Nechifor iar papa kkuta cu lopata trimis de
(10 iun 2008, 16:34:39
Tocmai partidele de stanga au adus Falticeniul in aceasta deplorabila situatie. De ce acum ne mai trebuie un primar de stanga? Voi nu aveti minte?

Tembelus de la nr.1 habar nu are ce vorbeste.

Iar Ioan Nechifor, tzucalarul si flashneta lui Mirza, sa nu uite cum a ajuns la Strasbourg, unde toarna apa minerala in pahare la adevaratii ParlamentariEuropeni.

Stimati romani, cu verticalitate, nu mai ascultati vorbele acestor rebuturi comuniste.

Cetateni, aparati-va drepturile consitutionale, nu ezitati sa confruntati orice zdreanta comunista, indiferent cine este, protejati-va principiile si valorile. Iar gunoaiele PSD/PCR sa le puneti la gunoi.
2.1  RE: Tov Nechifor iar papa kkuta cu lopata trimis de
(10 iun 2008, 22:55:40
Stimate domnule Briceag, eu credeam ca esti plasmuit din otel de Toledo, insa vad ca lama ti-e facuta din otel de cea mai proasta calitate. Tu nu citesti nimic pana la capat sau ce citesti este mai ascutit de taisul tau? Ce spuneam eu mai sus sustii si matale.
3.   Uite asa o barba avea si uite asa o netezea trimis de
(11 iun 2008, 06:36:45
Romania nu are nevoie de oameni cu jumatati de masura, atarnatori, samsari si infractori politici.

Zi la lucuri pe nume. Nu folosi o salata de cuvinte sa spui niste lucruri atat de simple. Nu te tine bracinarul sa iesi la o confruntare adevara cu cei care te mint, fura si te tin in mizerie? Care e problema? Nu-ti cunosti drepturile constitutionale, nu ai principii, nu te duce mintea, ori ti-e frica ca badea Tache nu-ti va da si tie un ciolan de ros.

Sa nu te mai prind pe aici!
3.1  RE: Uite asa o barba avea si uite asa o netezea trimis de
(11 iun 2008, 10:56:03
Pai daca ai ajuns sa dai oamenii afara de pe forumuri... Nu te cunosc, insa sunt convins ca nici tu nu te cunosti. Ca sa te cunosti, iata ce iti propun: 1. Scrie pe un biletel MITOCAN; 2. Lipeste biletelul in coltul din dreapta jos al monitorului; 3. Scoate monitorul din priza: 4. Uita-te in monitor!
4.   Comunist :( trimis de
(11 iun 2008, 20:50:20
,, capacitate de a asculta si rezolva nevoile locuitorilor" , pe vremea cand traia nea` Nicu, cineva pe care cunosc, a mers la ,,domnu" Ghilea sa ii ceara taloane pentru benzina ca atunci nu puteai pune cata vrei,(primarul de atunci nu era si cum ghilea era vice s-a adresat lui) , era o chestie de viata si moare, si chiar dak era viata unui om in joc domnu ghilea nu a vrut sa dea din acele taloane/cupoane pentru benzina(desi primaria dispunea de cateva).

deci, e om bun, asculta oameniismug ........ right ... sigur ..... asa e .....
5.   Primaria falticineana trimis de
(12 iun 2008, 00:27:50
Tofan de abia a scos primaria din datorii...la iasi psd afirma ca lucrurile bune au nevoie de timp...de ce sa nu zica si asta la Falticeni?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei