Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 apr 2008 - Anul XIII, nr. 99 (3780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dispariţie

Candidatul Gheorghe Flutur 2 a dispărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNDC la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, nu mai este de găsit pentru nimeni.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNDC, Ovidiu Ilisei, a declarat, vineri, că din data de 23 aprilie a.c., după ce s-a aflat că Gheorghe Flutur „al său” şi-a înregistrat candidatura la Biroul Electoral Judeţean, tânărul pur şi simplu a dispărut.

„Nu mai ştiu nimic despre el, nu-l mai găsesc, mi-a fost confiscat”, a declarat Ovidiu Ilisei.

Acesta nu exclude ca tânărul Gheorghe Flutur să se fi speriat de furtuna pe care a declanşat-o candidatura sa pe scena politică, deşi a luat în calcul de la început expunerea pe care şi-o asumă, precum şi să fi cedat în faţa unor presiuni.

Ilisei s-a arătat deranjat de declaraţiile unor lideri politici, care au calificat ca imorală acţiunea PNDC de a se prezenta în alegerile locale cu un candidat cu acelaşi nume cu o persoană de mare notorietate.

 

Şeful lui Gheorghe Flutur –PNDC se plânge de „aluzii nesănătoase” la adresa familiei sale

„Am sentimentul că a fost înţeleasă total greşit intenţia noastră de a candida cu acest tânăr. Persoane din mediul politic care ar trebui să se abţină de a da calificative de moral şi imoral au făcut tot felul de comentarii neavenite. Ce e imoral? De ce are senatorul Gheorghe Flutur mai multe drepturi de a candida decât un Gheorghe Flutur din Poieni-Solca? A branduit senatorul Flutur acest nume, l-a înregistrat la OSIM?”, a întrebat furios Ovidiu Ilisei.

El a mai spus că, după înregistrarea candidaturii lui Gheorghe Flutur al PNDC, a primit „un număr imens” de telefoane, că a fost sunat inclusiv de politicieni din Bucureşti, de la nivel înalt şi că a primit tot felul de „aluzii nesănătoase” la adresa lui şi a familiei.

În aceste condiţii, corelat cu dispariţia candidatului, Ilisei afirmă că ia în calcul retragerea sprijinului politic acordat de PNDC pentru Gheorghe Flutur 2. Acest gest are doar o valoare simbolică, fără nici o finalitate practică în privinţa candidaturii lui Gheorghe Flutur 2, deoarece acesta este singurul care poate decide, la acest moment, dacă merge mai departe în bătălia electorală.

„Dacă el nu comunică cu mine sub nici o formă, nu avem cum să ne susţinem reciproc. Până în data de 23 aprilie am comunicat foarte bine, apoi nu am reuşit să mai dau de el. De aceea iau în calcul şi varianta retragerii sprijinului politic, deşi el este singurul care se poate retrage din cursă”, a afirmat Ovidiu Ilisei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul Gheorghe Flutur 2 a dispărut.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Candidatul Gheorghe Flutur 2 a dispărut4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Exorcism politic ! trimis de
(26 apr 2008, 11:15:24
Nu stiu de ce va c a c a t i toti pe voi si va dati mari cunoscatori in ale democratiei!

Toate partidele is nascute din FSN.

Acu vin aia din PD-L in frunte cu Flutur si Stolojan si se dau mari democrati.

Sunt si ei ca si altii niste sectanti desprinsi de la sanul lui Iliescu.

Dupa ce l-au pupat in f u n d pe Iliescu si i-au supt tita acu au inceput sa se c a c e din picioare. Unde statea barbatia si democratia !?

Iar daca PNL-ul nu s-a nascut direct din FSN sa nu uite ca a primit printre randurile lui pe toti dezertorii si vinzatorii. Adica niste frati de-a lui Iuda care nu au mai avut loc la tita!
1.1  RE: Exorcism politic ! trimis de
(28 apr 2008, 20:16:16
Intreb si eu ! flutur GAINARU, in 2012 sub ce culori va candida? Cred ca urmeaza udmr.
1.2  RE: Exorcism politic ! trimis de
(28 apr 2008, 21:30:49
bai mosule, gainar esti tu cu tactu 'ntelegi? habar nu ai. trebuia sa lase sa mori d r a cu de aviara ca sa crezi. sictir idiotule
2.   Cum se imbogatesc unii trimis de
(26 apr 2008, 11:16:39
oare cat costa voturile viitoare pe care le poate primi acest gheorghe flutur? faina loterie...
3.   Nevertebrate trimis de
(26 apr 2008, 11:22:38
Le papillon ot Botosana sa-si adauge si celalalt prenume adica, Flutur Gheorghe Zarone pentru a evita posibilitatea de confuzie. Ori ii e rusine de acest acest prenume pe care l-a purtat fostul ministru al agriculturii, de pe vremea lui Petru Groza? Zarone despre care vorbim a fost lacheul liderului comunist , iar Flutur Gheorghe Zarone ot Botosana este lacheul lui Stolojan .Observati cum se leaga lucrurile? Daca PD-L nu este multumit sa-i conteste candidatura lui Flutur Gheorghe ot Solca la Judecatorie. Parerea mea este ca, le papillon ot Botosana tremura la gandul ca pierde ciolanul si de aceea incepe sa latre.
3.1  RE: Nevertebrate trimis de
(26 apr 2008, 12:45:20
Gigioc,Cutit,Raspopitul,Fault, vostru comun este PSD! mai bine facea taticutul vostru o labutza la momentul potrivit si va dadea drumul la apa...la canal.Scapa astfel de multe cheltuieli inutile. Ne scapa si pe noi de supliciul de a respira acelasi aer cu niste retardati jegosi! Stati la churul lui Marza si mirositi-i in continuare bashinile...se pare ca a devenit un fel de drog pentru voi,pui de catea in calduri! Ilisei,o sa-ti fac o vizita cu baietii,la bodega ta,sa vedem ce imbunatatiri se impun pe acolo...

4.   Democratie,dar NU pentru catei trimis de
(26 apr 2008, 11:25:11
D-le Flutur (2) fii barbat!
5.   Mare prost,monser trimis de
(26 apr 2008, 13:15:14
Are bunica un buhai prost-prost si o sa-i punem numele Ovidiu Ilisei,ca doar nu-i inregistrat la OSIM
5.1  RE: Mare prost,monser trimis de
(26 apr 2008, 17:31:05
iti dai seama ce de minte are si ilisei asta daca nici macar la partidul lui becali nu a avut loc.e proooooooooooooooooooost de bubuie.CRED CA AI VRUT MATALE UN OS DE ROS DAR AI CAM NIMERIT UN CUI.
5.2  RE: Mare prost,monser trimis de
(27 apr 2008, 21:30:19
Are exact aceeasi minte pe care o au si de-acum celebrii Dontu,Milici,Verginel et comp. Niste rapanosi care ani la rand au desconsiderat si sfidat locuitorii judetului,considerand ca lumea incepe si se sfarseste cu ei. Se strange funia la par,dragalasilor! Definitiv si irevocabil. Incolonarea si mars la cosul de gunoi al istoriei. Pe intuneric,asa cum se cuvine unor creaturi taratoare ce sunteti!
5.3  RE: Mare prost,monser trimis de
(27 apr 2008, 22:13:36
asta nu inseamna ca e mai destept.ba chiar a dovedit ca e mai parsiv.e un om fara un pic de caracter.macar astia pe care i-ai enumerat nu incearca sa prosteasca lumea si in acest mod.ce sa zi....................si cu osimul asta.
5.4  RE: Mare prost,monser trimis de
(28 apr 2008, 09:17:01
SA-I SPUI LU MATA C-AM IUBIT-O!
6.   P trimis de
(26 apr 2008, 15:01:07
ce partid mai este si asta apar tot felul de partide fantoma gen pndc upsc verzi care nu o sa ia mai mult de 50 de voturi iar altele ca pc pin png pntcd prm toate la un loc nu o sa faca 5% nu maai voteaza nimeni partide moarte gen pntcd prm pc png cu ciobanul prosr becali o sa ramana psl pd-l si pnl
7.   Super gheorghe flutur2 trimis de
(26 apr 2008, 15:40:24
daca ar fi destept acest gh.flutur2 ar profita de situatie si ar obtine un scor bun la alegeri ,asa ocazie............ mai rar pt el ca individ.Dar tipul nu are tupeu e slab de s-a ascuns in urma unor telefonase data de cei carora le este frica ...Cand esti tare nu-ti este frica de nimic...

8.   Puslamale trimis de
(26 apr 2008, 17:13:33
Nu au altceva mai bun de facut nemernicii astia?numai scandaluri nu fac nimic concret:asta e Romania noastra.
9.   Da trimis de
(26 apr 2008, 22:12:32
pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca...oamenii cu bun simt. paste fericit
10.   Turba PD-Laturile trimis de
(27 apr 2008, 15:51:32
Zbiara astia ai lui Zarone,ca in loc sa mai pupe si ei niste euroi cu miros de gainat(le ramine pupatul in cor al lui Base,Stolo,Boc),euroii se duc pe apa Solcii in anihilarea prin orice mijloace a tizului,care,daca ramine in competitie ,Zarone o ia spre BT.Ptr creatura de la p.4 cu nume de bruma,dar fara bruma de inteligenta :ia mai fa tu o vizita la orificiul mamicutii tale,facut praf la nasterea unui bou ca tine si vezi ce amenajari mai poti face pe acolo,nu pe la bodegi de unde iesi pe trei carari si-o nimeresti doar pe cea a****...P.S. Oricum,dupa episodul tizului,Flutur -Zarone(ce simplu era sa si-l insuseasca,numele ,nu banii din paduri si aviara),ramine mai sarac cu citeva sute de mii de euroi si campania e abia la inceput.S-auzim mai des de tara paielor ,sa se invete cu BT,se aude brumariilor ?
10.1  RE: Turba PD-Laturile trimis de
(27 apr 2008, 21:24:26
Sparge-te-as la cioc de flamand,cu indivizi de-alde tine ma sterg la chur,oridecate ori am ocazia! Oricati bani s-ar duce pe apa Solcii,tot mai raman suficienti pentru a linisti definitiv jigodii ca tine! Dupa alegeri,cand din PSD-ul tau n-o sa mai ramana nici raahat pentru analize,mai stam de vorba...sa vezi de care faulturi o sa-ti iei atunci! Voi nu constientizati ce va asteapta...cadavre vii!
11.   Tu n-ai ce cauta la Bt,brumariule trimis de
(27 apr 2008, 21:56:27
De acolo vii,dar te indrepti, cu acte in regula, spre Iasi sau Bucuresti(cifra 9 iti spune ceva?).Pina atunci vad ca esti pus serios pe spart(dupa orificiosul mamicutei tale,banii aviarei,securitatii,vesela din bodegi,etc)vezi ca ai facut tandari si imaginea (cita mai era) a PD-Laturilor tale si nu cred ca vei mai ramine mult nici in structurile albastrui.Noroc cha ce ai tu,mai bine zis,ce n-ai ,nu doare,ca altfel acopereai cu mugetele tale,caravana jalnicei voastre campanii electorale. Iata cum si politica naste monstrii,cind da peste primitivi ca tine ahtiati dupa bani,sau speriati de urmarile faptelor lor penale.In fond sunteti toti facuti dupa chipul si asemanarea celor care va sunt idoli,in frunte cu Incrucisatorul Traian si Gheorghe Ucigatorul de gaini nevinovate (in loc de balaur) .Dispret si scirba cit cuprinde pentru avortoni ca tine,nu frica ,asa cum vrei tu sa bagi in advesarii politici,handicapatule.....
11.1  RE: Tu n-ai ce cauta la Bt,brumariule trimis de
(28 apr 2008, 12:25:46
Rage foamea-n tine,zabalosule! Foamea si frica,deoarece ziua decontului se apropie. In Bucuresti,la spitalul 9,o sa fie,dupa alegeri,sediul central al PSD,in speranta ca astfel veti scapa de tratamentul pe care il meritati. Sperante desarte...spre binele poporului si nebunii pot fi impuscati!Spune,koaie,nu-i asa ca tare ati mai chema un pic minerii,sa mai planteze niste flori?
11.2  RE: Tu n-ai ce cauta la Bt,brumariule trimis de
(28 apr 2008, 12:35:07
sunteti jalnici,indivizi platiti din apa chioara de la aviara ! suceveni puteti sa va dati seama acum ce fel de politica stiu sa faca acesti securisti fluturasi ! suntem in sec. 21,domnilor,avem dreptul sa votam pe cine consideram ca merita ! flutur a adus in Bucovina ura ,minciuna,veninul si invrajbirea ! si ne-a luat padurile si gainile ! putem sa traim si fara tine,om fara Dumnezeu ! si stai linistit ca nu reusesti sa pacalesti sucevenii !
11.3  RE: Tu n-ai ce cauta la Bt,brumariule trimis de
(28 apr 2008, 16:23:28
De ce va injurati si spurcati ca la usa cortului? Ajungem sa le dam dreptate tiganilor/rromilor, ei cand se cearta cam asa graiesc: "mai taci din gura'ti spurcata ca esti mai rau ca un gagiu (roman), cacu'm-as in gura ta!".

Vedeti unde am ajuns? Noi ne certam, iar ei conduc in voie buna si armonie. Daca ii cauti, mai toti, sunt cumetri, (fosti) vecini, colegi de scoala, etc. Noi ne alegem cu ura si invidia, iar ei cu "spuma". Aplicarea zicalei "Divide si vei conduce!" e de mare actualitate. Dar parca e din ce in ce mai multa ura printre noi si pentru ce? Ca sa poata unii roade osul(ciolanul) cel mai mare. Si parca in guvernarile FSN/PDSR nu au fost atatea "galceve", dar in ultimii ani tot mai tare se striga: "uite HOTUL!", dar de prins.............

12.   Si daca..............? trimis de
(28 apr 2008, 16:22:33


Si daca copia e mai de valoare ca oriBinalul? Daca "miscarea" cu TIZUL e una de "strategie" in propriul interes al originalului? Daca castiga-"Vedeti m-am luptat.......".Daca pierde"-Am fost invins de securisti..........." Ce ziceti?

12.1  RE: Si daca..............? trimis de
(28 apr 2008, 17:44:58
e aranjamentul aviarului ca sa poata justifica la Bucuresti de ce a luat bataie ! oricum dupa 1 iunie sunteti la fel de "mort " ca si gainile ucise si la fel ca padurile Bucovinei taiate fara mila si rusine de mafiotul lacom de bani si putere ! rusine flutur !
13.   Mai Bruma, trimis de
(28 apr 2008, 16:26:24
A inceput sa-mi fie mila de tine.Tragi imprastiat,cu toata prostia din dotare(se observa ca nu mai ai medicamente,de sarbatori farmaciile sunt inchise)si starea ta se agraveaza continuu.Ce faceti dlor doctori,le dati permisii la asemenea furiosi,sa-si petreaca sarbatorile in familie,fara sa va ginditi la urmari ?.Pina la urma e bine ca sucevenii isi dau seama ce fauna populeaza PD-Laturile astea,dispusi sa mearga pina la suprimarea totala a adversarilor politici(vezi postarile anterioare ale acestui descreierat).Ginditi-va ce presiuni amenintatoare se fac asupra candidatului din Solca ,pentru ca indrazneste sa candideze sub acelasi nume cu Gheorghe Ucigatorul de gaini si s-ar putea sa-l incurce pe zburator. P.S. Mi-a aratat cineva in Humor,la sediul PD-Laturilor(cum treci podul spre Clg,prima casa pe dreapta,un poster cu Traian Incrucisatorul,manga,cu o mutra obosita de combatant pe frontul tariilor,si dedesubt sloganul :HUMORENII TE SUSTIN ! Cum arata ,e clar ca are mare nevoie !
13.1  RE: Mai Bruma, trimis de
(28 apr 2008, 19:04:30
Ce nu intelege infometatul asta de posteaza cu nick-ul "fault",e ca PSD-ul nu este un adversar politic. PSD-istii sunt urmasii leprelor comuniste,cei mai mari criminali pe care i-a dus vreodata pamantul in spate. Intre noi si voi stau milioane de ani de temnita,sute de mii de morti, fluvii de sange. Nici o rasplata nu poate fi prea mare pentru voi. Vrei discutii politice rationale intre victima si calau? O sa le aveti dupa alegeri, poti fi sigur! Oricum,daca aflu cine esti,te rezolv in mod original...
13.2  RE: Mai Bruma, trimis de
(28 apr 2008, 21:05:02
Fault,jeg,paduchi,baliga,Corneliu Popovici,raie,puroi,Dontu,sifi
13.3  RE: Mai Bruma, trimis de
(28 apr 2008, 23:21:42
spune tu cine esti sclav aviar,poate aranjam o intalnire ! esti zmeu pe net ? domnule bruma cum vrei sa ne luptam ?
14.   Balacareala trimis de
(28 apr 2008, 17:28:04
Romanul , astazi, nu mai tine cont de provocari. S-a saturat de baliverne , de promisiuni, de santaj politic , de Hora din Bucovina a lui Flutur vsau de fosti primari sau viceprimari de la PSD, PNL, PD---------------L. Ei vor vota OMUL , si nu partidul.
14.1  RE: Balacareala trimis de
(28 apr 2008, 19:07:22
Corect...votati-l pe OMUL Ovidiu Ilisei,cel mai mare politruc al plaiurilor bucovinene,mare maestru al combinatiilor politice si al cocktailurilor cu metilic!
15.   Contadictii brumarii trimis de
(28 apr 2008, 21:53:17
N-ai minte nici cit a avut mielul sacrificat pentru brumaria ta, ca sa poti spune si tu ca ai ceva in cap.Fa un efort si urmareste-ma putin(stiu ca-ti cer prea mult,pentru ca tu ai fost invatat sa urmaresti altfel)confusedustii cu tarie ca "PSD istii sunt urmasii leprelor comuniste"(de acord cu tine,dar nu chiar toti).Aduci aminte de"milioane de ani de puscarie,sute de mii de morti si fluvii de singe"(de acord),dar de aici incolo nu mai inteleg nimicconfusedlujesti fanatic,arabeste,un partid al PD-Laturilor.la conducerea caruia ii aflam pe un Basescu
16.   Contadictii brumarii trimis de
(28 apr 2008, 21:55:06
N-ai minte nici cit a avut mielul sacrificat pentru brumaria ta, ca sa poti spune si tu ca ai ceva in cap.Fa un efort si urmareste-ma putin(stiu ca-ti cer prea mult,pentru ca tu ai fost invatat sa urmaresti altfel)confusedustii cu tarie ca "PSD istii sunt urmasii leprelor comuniste"(de acord cu tine,dar nu chiar toti).Aduci aminte de"milioane de ani de puscarie,sute de mii de morti si fluvii de singe"(de acord),dar de aici incolo nu mai inteleg nimicconfusedlujesti fanatic,arabeste,un partid al PD-Laturilor.la conducerea caruia ii aflam pe un Basescu
17.   Continuare trimis de
(28 apr 2008, 22:06:03
slujesti un partid PD-Laturi,care-i are la virf pe Basescu,Stolojan ,Flutur si altii,fosti ministrii,prim ministrii si cadre de conducere in Fsnul lui Iliescu,oameni care au contribuit din plin la dezastrul acestei tari si care acum incearca sa-si piarda urma cum se spune,sau chiar profitind de prostia sau naivitatea romanilor sa ajunga din nou in fruntea bucatelor. P.S. Ce-ai zice ,daca ti-as spune ca nu am fost membru pcr,nu sunt psd ,ci un om liber ,neinregimentat ,ce poate deocamdata sa spuna,fara frica ,ce gindeste si nici un fel de amenintari descreierate nu ma vor putea opri>prefer sa mor de git cu lepre ca tine,decit sa fiu obligat sa va suport minciunile si faradelegile !
18.   Astept sa te deconspiri trimis de
(28 apr 2008, 22:13:47
sau sa te faci bine(dar nu prin bodegi).Deocamdata atit.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei