Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Zarojanu: „PNL va avea cea mai bună echipă de consilieri locali”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni, liberalii vor prezenta lista finală de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava.

Zarojanu a spus că în calitatea sa de candidat pentru primăria Suceava şi-a dorit ca din echipa de consilieri să facă parte persoane din toate domeniile de activitate şi care au demonstrat că sunt buni profesionişti în activitatea pe care o desfăşoară.

„Suceava are nevoie de un dirijor virtuos, dar orice dirijor are nevoie de o orchestră de succes. Experienţa şi tinereţea, dinamismul şi chibzuinţa, creativitatea şi rigurozitatea sunt doar câteva calităţi pe care le va avea echipa liberală. Şi ca manager cu experienţă, recunosc importanţa unei echipe performante care să lucreze pentru un oraş pe care-l iubesc”, a declarat Zarojanu.

Ea a precizat că în stabilirea ordinii pe lista de candidaţi, au fost stabilite o serie de criterii de eligibilitate, respectiv munca pentru suceveni şi pentru PNL, imaginea în rândul cetăţenilor şi contribuţia la rezolvarea unor probleme cu care se confruntă municipiul reşedinţă de judeţ.

Liderul PNL Suceava a mai precizat că viitorii consilieri locali liberali vor putea duce la îndeplinire proiectele de modernizare a Sucevei.

„Fără falsă modestie, pot să spun că echipa liberală, din care am onoarea să fac parte, va face Sucevei şi sucevenilor cea mai bună ofertă”, a încheiat Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: „PNL va avea cea mai bună echipă de consilieri locali”.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zarojanu: „PNL va avea cea mai bună echipă de consilieri locali”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarata echipa liberala trimis de
(17 apr 2008, 12:07:48
Si cine va face parte din aceasta echipa FANTASTICA?

cosmulese,vornicu,mocanu si alti nimeni de genul acestora?
1.1  RE: Adevarata echipa liberala trimis de
(17 apr 2008, 19:44:07
Squall, si maicata e pe lista, dar mai la fund...
2.   PNL trimis de
(17 apr 2008, 12:23:22
saracii de ei,au mizat pe Lungu,l'au promovat si acum...?! oricum,in conditii normale probabil ca'l excludeau oricum pe Lungu din partid fiindca au fost o groaza e bani in ultimii ani si ,,primarelul'' ne scoate ochii cu niste realizari care oricum au costat enorm fata de costul real (deh...fra'su le'a realizat , ce licitatii..ce concurenta..prostii..) Ii compatimesc (asadar) pe liberali pentru greselile trecutului
3.   Ii compatimesc pe liberali trimis de
(17 apr 2008, 12:49:01
...pentru greselile PREZENTULUI SI VIITORULUI. Doua din cele mai mari greseli se numesc Tariceanu si Vosganian, in traducere, IMPUNEREA CU NESIMTIRE A TAXEI AUTO si REFUZUL DE SCADERE A TVA LA ALIMENTE ! Liberalii se vad cam GALBENI la fata de suparare ca SEFUL le-a taiat craca de sub picioare. PACAT, macar din punctul de vedere al DISPARITIEI acestui partid cu nume istoric, BENEFIC, din punctul de vedere al disparitiei acestor afaceristi aroganti si impertinenti, macar de pe scena politica si (speram) si de pe cea economica ! Sa vedem cum veti imparti cei 0% din alegeri !
3.1  RE: Ii compatimesc pe liberali trimis de
(17 apr 2008, 14:14:09
De fapt PNL va face jocurile in continuare domnilor, stati voi linistiti!!!HEHEHE Cine cunoaste stie!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAH MURITI DE CIUDA fluturistilor!!!!!!
4.   Lasa-ne trimis de
(17 apr 2008, 14:16:01
Vai draga Angela, esti de toata jena....Mai lasa-ne cu echipa ta de hoti.....Sa-i votezi tu.
5.   Mmmda trimis de
(17 apr 2008, 14:41:30
apropo de TAXA AUTO..'geaba fac bulbuci acum PD-L'istii ca sa bagat prima data de Sulfina Barbu sub forma e taxa de mediu...asa ca si'ar face un serviciu basescianul dac'ar tacea pe subiectul asta
6.   Saracii de voi... trimis de
(17 apr 2008, 16:10:10
OVIDIU, si DUSMANU, care pupacesc in continuare galbeneala pnl-ista: sunteti orbiti de portocaliul pdl, altfel nu se explica de ce NU VEDETI lucrurile clare> Tariceanu+TAXA=HOTIE, INTERES de GRUP (CONTRA INTERES NATIONAL), nu contra interes pdl !, iar pt DUSMANUL: las-o mai moale, astia o sa mai faca poate cartile de joc, prin bodegi, ca nimeni nu-i mai poate suferi, dupa cate prostii fatise, grosolane, cinice si nesimtite au facut ! Fie-le tarana usoara !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei