Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 apr 2008 - Anul XIII, nr. 91 (3772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start

PSD pregăteşte lansarea candidatului de la Vatra Dornei

Organizaţia Judeţeană a PSD Suceava pregăteşte lansarea candidatului pentru primăria Vatra Dornei, Ilie Boncheş.

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a subliniat că hotărârea organizaţiei PSD Vatra Dornei de a-l propune pe Ilie Boncheş la candidatura pentru funcţia de primar a fost salutată la nivel judeţean. „Boncheş este un om al locului, cu rădăcini adânci înfipte în istoria Dornei, şi consider că a fost cea mai bună alegere. Despre Boncheş nu am auzit niciodată ceva rău şi este genul de om care, datorită calităţilor sale şi a felului său de a fi, pare incapabil să aibă duşmani, ceea ce în ziua de astăzi pare de neimaginat”, a precizat Mîrza, care a subliniat, de asemenea, că Boncheş este „exact ceea ce au dornenii nevoie în momentul de faţă, un om care deşi este implicat politic de atâţia ani, a reuşit să aibă o colaborare extrem de bună atât cu colegii pesedişti, cât şi cu colegii din alte partide politice. Este vital ca dornenii să-şi aleagă un om ca Boncheş, care are o fire non-conflictuală, un om care are capacitatea dialogului, şi care ştie să medieze între membrii tuturor partidelor”.

 

„Pacea socială”

Mîrza a precizat că Boncheş va aduce armonie în sânul Consiliului Local, în administraţie şi în întreaga comunitate, şi că una dintre cele mai importante teme de campanie lansate de candidatul dornean este „pacea socială”.

Mîrza l-a caracterizat pe Boncheş ca fiind o fire pragmatică şi extrem de realistă.

„Pragmatismul domniei sale îl regăsim în frumoasa pensiune pe care tocmai a deschis-o. Dacă luăm în calcul că împreună cu familia sa s-a luptat pentru menţinerea telescaunului dornean, iată că avem dovezi de implicare totală nu numai în ceea ce priveşte situaţia turismului dornean, dar şi acel patriotism local, fără de care nu poate reuşi nimeni.

Boncheş are din plin acest patriotism, iar dornenii îl vor ajuta să-şi realizeze obiectivul, mai ales că pentru ei se va lupta şi nu pentru propria lui înavuţire”, a precizat liderul social-democraţilor suceveni, care a mai subliniat că îl va susţine personal pe Ilie Boncheş şi că se va implica în campania lui.

 

„Problemele dornenilor vor fi tratate cu seriozitate”

La rândul său, candidatul PSD, Ilie Boncheş, s-a declarat „onorat de susţinerea pe care i-o acordă preşedintele PSD Suceava” şi a precizat că aceasta vine tocmai într-un moment în care opinia publică era „intoxicată” cu tot felul de poveşti potrivit cărora el nu ar avea sprijinul total al colegilor din PSD.

Ilie Boncheş a ţinut să facă cunoscut faptul că propunerea privind candidatura sa a venit chiar din partea preşedintelui PSD Vatra Dornei, Constantin Huţanu, după ce acesta s-a consultat în prealabil cu colegii din Biroul Municipal, şi că a fost votată în unanimitate.

„Primarului Huţanu nu îi este indiferent de ceea ce se întâmplă cu munca domniei sale din ultimii 12 ani de administraţie. În afară de faptul că mă bucur de sprijinul tuturor colegilor, primesc semnale din toate mediile sociale ale Dornei, realizând că dornenii îşi arată încrederea în persoana mea, şi vreau să-i asigur şi pe această cale că toate problemele dumnealor vor fi tratate cu totală seriozitate şi din prima clipă voi încerca rezolvarea lor, în funcţie de priorităţi”, a declarat Boncheş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD pregăteşte lansarea candidatului de la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
PSD pregăteşte lansarea candidatului de la Vatra Dornei2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alegeri trimis de
(17 apr 2008, 16:46:25
mai mare hot ca ILIE BOANCHES nici nu putea sa aleaga PSD-ul ca si candidat la primaria Dornei.O sa o duca la faliment ca si ICILUL din oras.
2.   Ofensatul trimis de
(17 apr 2008, 20:39:22
nu el a furat icilul dornean au fost alti citez.>bebe silivas ,cojocareanu si multi altii care sunt niste nulitati.
3.   Faliment trimis de
(18 apr 2008, 02:27:01
mai boanches tu nu ajungi primar nici macar din gresesla ...ha ha ha...nu vezi ce fata ai /si la studiile tale de semianalfabet...ha ha ha ...CELE MAI MARI SANSE LA PRIMARIE LE ARE TUTU MORARU ...sa muriti de ciuda pesedistilor pardon comunistilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei