Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2008 - Anul XIII, nr. 77 (3758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aspiraţii

Flutur vrea Bucovina „un Athos din Carpaţi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta democrat-liberalilor pentru electoratul sucevean va conţine şi un proiect de promovare a turismului monahal, pentru a asigura circuitul la mănăstirile din zonă.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, candidatul acestui partid pentru Consiliul Judeţean Suceava, a anunţat, luni, în conferinţă de presă, că după „schimbarea de gardă” de la CJ, când apreciază că îi va lua locul actualului preşedinte Gavril Mîrza, va iniţia un proiect de promovare turistică a judeţului Suceava, intitulat „Athos-ul din Carpaţi”.

Pentru a pune în practică „Athos-ul din Carpaţi”, Flutur are în vedere modificarea organigramei CJ, după alegerile locale din acest an, astfel încât să existe o structură permanentă care să promoveze turismul.

 

Flutur: PNL se înroşeşte nu numai la faţă, ci şi în ideologie

Implementarea acestui proiect ar însemna, practic, promovarea turismului monahal, pe aceleaşi principii ca cel grecesc, de la Muntele Athos.

În opinia senatorului sucevean, proiectul ar trebui inclus într-un pachet turistic care să cuprindă şi programe turistice în Delta Dunării, cetăţile din Ardeal şi mănăstirile din sudul ţării.

Gheorghe Flutur a mai spus că nu are nici cea mai mică îndoială că PD-L va câştiga alegerile locale din acest an, pentru că este partidul „cel mai bine mobilizat”, care „va scoate cel mai bun scor pe care l-a scos în alegeri un partid, din 1990 încoace”.

Liderul democrat liberal mizează şi pe electoratul liberal,  deoarece „de la respiraţia gură la gură pe care PSD o face PNL pentru a se menţine la guvernare, PNL a început să se înroşească şi în ideologie”.

Flutur a arătat că Ion Iliescu a recunoscut că PNL nu ar fi rezistat la guvernare fără sprijinul acordat de PSD.

„De atâta respiraţie gură la gură PSD la PNL, Partidul Naţional Liberal s-a făcut roşu nu numai la faţă, ci şi în ideologie”, a spus Flutur.

El a apreciat că PNL ar trebui să-şi schimbe sloganul, din „Prin noi înşine” în „Prin PSD cu sprijinul lui Ion Iliescu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea Bucovina „un Athos din Carpaţi”.
 Vizualizări articol: 1241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flutur vrea Bucovina „un Athos din Carpaţi”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VA AJUNGE TURISMUL POLITIC! trimis de
( 1 apr 2008, 11:28:22
CU ALTE CUVINTE FLUTUR VREA SA SE FOLOSEASCA DE MANASTIRI PENTRU A FACE BANI. JOSNIC. CU ATAT MAI MULT CU CAT IN GRECIA TURISMUL RELIGIOS A VENIT CA O COSECINTA A FAPTUPLUI RELIGIOS IN SINE, NICIDECUM CA UN PROGRAM DE TURISM CREAT SI INTRETINUT DE POLITIC.
1.1  RE: VA AJUNGE TURISMUL POLITIC! trimis de
( 1 apr 2008, 17:07:08
nu te prea duce capu Anonimule ... daca voia sa se foloseasca de ele pt a aduce bani il punea pe popa sai puna cutia milei pt consiliu judetean ... asta e cu totu altceva
2.   Aripi trimis de
( 1 apr 2008, 13:21:15
Flutur incearca sa faca electorat pe seama oricui ii iese in cale.

Acu se gandeste sa bage in c l o a c a lui si pe monahi.

S-ar putea sa reuseasca tinand cont de marea ispita a preotilor pentru bani.

Cat despre comparatia Bucovina ca Athos Carpatin nici nu incape vorba!

Cei din Athos se bazeaza pe credinta, traditie si pe istorie. Noi nu putem iesi la inaintare decat cu niste pereti vopsiti caci cu altceva nu avem de unde . . .

Dupa parerea mea singurile manastiri care s-ar apropia cat de cat ca traire de manastirile athonite ar fi M-rea Sihastria si Petru Voda.

Atat!
3.   Ignorant trimis de
( 1 apr 2008, 13:31:26
Flutur esti cretin!Nici macar nu exista conceptul de "turism monahal", poti cel mult sa spui turism religios care intra la turismul cultural.Crezi ca poti prinde electoratul de la sate care are pensiuni..ha ha!Prostan mare ce esti!In plus , pentru cultura ta generala,de aspirant la presedintia Consiliului Judetean ar trebui sa stii ce servicii exista in unitatea pe care atata te zbati s-o conduci.Si ca sa nu mori prost iti dau mura in gura:exista un serviciu care se ocupa de turism!
4.   Turism trimis de
( 1 apr 2008, 14:29:41
E printre putinele lucruri pe care putem sa le promovam; Multumim lui Stefan cel Mare ca ne-a scos din foame. Cine a fost in pelerinaj in Grecia stie cate investitii s-au facut si la Meteora si in alte parti sa poata ajunge turistii acolo. Multe se pot rezolva doar daca se face o autostrada in zona sau un drum modernizat.

Speram speram sa-si aduca aminte si dupa alegeri.

5.   Sucev trimis de
( 1 apr 2008, 14:37:39
D-le Turist, daca spui ca a existat acest seviciu la Consiliu e grav, ca nu se prea vede nimic. In afara de adunat spagi ce au mai facut?

6.   Turism... trimis de
( 1 apr 2008, 15:23:37
Pt antecomentatorul care e imp. turismului: PUTEM SA NE MANDRIM CU ZONA NOASTRA SI E BINE SA FIE ZONA TURISTICA....DE CE VB. PROSTII..BANII CARE VIN DIN TURISM AJUTA BUCOVINA!

Pt domnul Flutur.....multa sanatate si spor la dat comunisti JOS
7.   Nesimtitii cu obraz gros trimis de
( 1 apr 2008, 16:02:54
Despre DEZASTRUL de pe DN 17 nu scoat nicio vorba PDalistii ..

Vorba aia au Tuareguri si muschii lor nu mai pot de bine ...

Un alt limbric PDlist care a gafait la europarlamentare si se plimba tantzos cu Tuaregul luat in leasing : B 1014

Feriti-va de el in trafic pentru ca e DEZASTRU !
8.   De ce acum? trimis de
( 1 apr 2008, 16:59:38
De ce nu ati facut nimic cat ati fost la putere?? De ce acum?De ce v-am crede?
9.   Sus, Sus PDL, partid cu onoare! trimis de
( 1 apr 2008, 17:33:00
Dl Flutur a bagat spaima si groaza in sugativele PSD/PCR care isi vor pierde cozonacul la schimbarea garzii. Am convingerea ferma ca dl Flutur poate sa-si indeplineasca angajametul, fiindca stie cum sa aduca banii de la Bucuresti si UE.

Cine intelege, bine..cine nu, are capul de lut.

Eu votez PDL, fiindca este singurul partid care poate scoate cancerul comunist din administratia tarii.

Mirza, Dontu, Stan, Virginel, Nechifor, Mirela sa-si caute de pe acum serviciu fiindca s-a terminat pt. ei cozonacul. Pa, Pa....tovarasi!
10.   FLUTUR trimis de
( 1 apr 2008, 18:06:00
Flutur are capacitatea sa realizeze ceea ce promite.In primul rand PDL are resurse umane si de calitate pentru a gestiona ROMANIA.Liberali nu va fie rusine sa treceti la fratii vostrii din PDL!
11.   Articol de 2 parale trimis de
( 1 apr 2008, 21:00:26
calpe!
12.   Dupa aviara ..turism monahal trimis de
( 1 apr 2008, 21:14:15
Cind v-am spus ca flutur asta-i mai prost ca Zarone,ministrul tembel al agriculturii lui Dej,poate nu m-ati crezut.Dupa cite prostii spune si face ar trebui fugarit dintr-un sat in altul,precum hotii de cai,caci hot e si el ,de constiinte si mai ales de voturi.Dupa ce ne-a pricopsit cu aviara romineasca(cea mai mare cacealma trasa dupa 89)pentru care treebuie sa raspunda penal,ne serveste alta gogorita ,de data aceasta atentind la naivitatea celor de la tara:turismul monahal!?Cine stie mai multe isi da seama ca au mai ramas paduri in picioare si trebuie terminate sub pretextul amenajarii unor cai de acces,prilej cu care sa continue jaful forestier inceput pe cind era la dsjs.Tipul nu mai are loc de intors:ori la primarie(CJ),ori la puscarie ! Isi vinde averile din zona Humor sub pretext ca oricum se muta la Suceava sau Bucuresti (ministru !),destinatia sigura si meritata fiind insa BT. Ajuns la fundul sacului cu bani,cu miros de gainat,incepe sa ameninteca-i da in git pe toti!
13.   Rachita nu-i ca pinu trimis de
( 1 apr 2008, 22:23:43
domnul prim-SILVICUTOR al tarii, ce a taiat TOFAN la FALTICENI erau pini nu "rachiti" cum ati declarat la BUCOVINA TV.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei