Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organism nou

S-a înfiinţat Liga judeţeană a tinerilor întreprinzători social-democraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii oameni de afaceri din PSD Suceava au înfiinţat Liga judeţeană a tinerilor întreprinzători social-democraţi. Potrivit preşedintelui interimar al organizaţiei judeţene a TSD, Ioan Corjuc, Liga numără 70 de membri a căror cifră de afaceri lunară se ridică la câteva milioane bune de euro.

Adunarea generală care a avut loc în urmă cu câteva zile l-a ales ca preşedinte al Ligii pe omul de afaceri Valentin Huianu, ca vicepreşedinţi pe Ştefan Ideanu, Oana Pintilei, Bogdan Lazăr şi Dan Rangu, iar ca secretar pe Bogdan Sulugiuc.

Corjuc a declarat că noul organism este deschis nu numai membrilor PSD, ci şi simpatizanţilor formaţiunii social-democrate.

„Se spune că nici o societate modernă nu poate progresa fără oameni de afaceri. Aceşti oameni de afaceri sunt consideraţi ca fiind în primul rând fie liberali, fie cu vederi liberale. Iată, totuşi, că în PSD au intrat şi o serie de oameni de afaceri cu vederi de stânga care înţeleg necesitatea protecţiei sociale, care susţin progresul fiecărui om, pentru că, la rândul său, fiecare om mulţumit de viaţa pe care o duce este un angajat mai bun. Liga se adresează acelor cetăţeni care vor ca autorităţile să le respecte drepturile, să-i trateze cu interes şi consideraţie. Ea se adresează nu numai tinerilor, ci şi celor care cred că soarta lor se află înainte de toate în propriile mâini. Liga este deschisă către toţi oamenii care consideră că au nevoie de sprijin în afaceri şi nu doar către membrii PSD”, a mai spus Corjuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a înfiinţat Liga judeţeană a tinerilor întreprinzători social-democraţi.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a înfiinţat Liga judeţeană a tinerilor întreprinzători social-democraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU SUNTETI CREDIBILI trimis de
(29 mar 2008, 21:17:15
CHIAR NU VA DATI SEAMA CA SUNTETI DE RASUL LUMII?E GRAV!
2.   Afaceri trimis de
(30 mar 2008, 13:45:35
Ma intrebam daca vraja marii asta intelege ce sunt alea afaceri? Eu zic sa te duci si sa vezi in continuare de semintele alea de floare soarelui pe care le vinzi si poate mai adaugi niste manusi si sosete crosetate sau ce afaceri din astea de sezon mai faci ca pana ai sa ajungi macar la 1% din oricare din baietii astia mai ai multa mamaliga de mancat
3.   Pe drumurile sucevei curge laptele si mierea trimis de
(30 mar 2008, 22:33:53
Mai Corjuc, eu sunt cam prost si nu inteleg, cum cei mai multi dintre romani din Suceava nu pot sa-si hraneasca copii sau sa-si faca vreo afacere, iar voi de la PSD/PCR ati reusit? Trebuie sa fie ceva misterios aici. Ajuta-ma te rog sa intelg si eu cum se fac milioanele de Euro.

Daca nu poti tu face lucrul acesta, poate-mi explica domenii: Stan, Mirza, Virginel, Nechifor sau Dontu.

DNA are oportunitatea sa-si exerseze atributiile de serviciu pe 70 de perechi de picioare prospere, iar firul cercetarilor se va opri exact on ograda lui Mirza.

Justitie romana, dormi in pace, banii curg!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei