Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Biroul Permanent Judeţean al PD-L Suceava, întrunit în şedinţa de astăzi, a hotărât următoarele:

1. Au fost validate listele de candidaţi, complete, pentru Consiliile locale precum şi candidaţii de primar pentru toate localităţile

2. Se convoacă Consiliul de Coordonare Judeţean pentru data de 31.03.2008, care va avea pe ordinea de zi validarea listei de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava precum şi propunerea de candidat pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean. Pe ordinea de zi a CCJ a fost inclusă şi prezentarea strategiei de campanie a PD-L la nivelul judeţului.

3. S-a hotărât participarea unei delegaţii formate din 160 de persoane care va participa la lansarea oficială a candidaţilorPD-L pentru funcţiile de primar şi de consilier judeţean, care va avea loc pe data de 11.04.2008, la Bucureşti. Delegaţia va fi compusă din candidaţii de primar din toate localităţile precum şi toţi candidaţii pentru Consiliul Judeţean.

28.03.2008 

Biroul de presă PD-L Suceava
Deputat Romică Andreica

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ttwe trimis de
(29 mar 2008, 20:04:57
mai lasati-ne naibii cu ,virgula, comunicatele voastre de presa. nenorocitilor in fiecare zi ne intoxicati co gogorite
1.1  RE: Ttwe trimis de
(29 mar 2008, 21:06:07
e mai penibil si mai semidoct sa spui virgula ptr a evita o cacofonie.....mai bine faci cacofonie decat sa o eviti intr-o modalitate care demonstreaza lipsa de abilitati oratorice...cacofoniile se evita prin diferite constructii verbale, nu prin virgula...iar exprimarea "cu comunicatele" nici macar nu este o cacofonoie...deci esti cu totul strain de valentele lb. romane, d-le rert...mai studiaza, cand ai timp, cate o gramatica a lb. romane, inainte de a posta comentarii, ce tradeaza un anumit grad de analfabetism, pe diferite forumuri.
2.   Neica nimeni,ROMICA trimis de
(29 mar 2008, 23:06:44
ce nesimtire la tine , mai spritarule, sa dai ,TU, comunicate de presa . Pai, aici trebuie chiar sa stii sa scrii, ca da la Bachus al tau nu stii decat sa-ti impleticesti limba, care va sa zica , hac, deputatule.
3.   Jalnic trimis de
(30 mar 2008, 09:57:01
" S-a hotar�t participarea unei delegatii formate din 160 de persoane care va participa la..." JALNICA EXPRIMARE. Vai de voi! Niciun elev de clasa a V-a nu foloseste astfel de constructii intr-o fraza! Stati in banca voastra ca e mai bine! Prostia si incultura au pus stapanire pe destinele oamenilor. TREZITI-VA oameni buni, ca ne vor indobitoci astia si pe noi!!!
4.   Re;copmunicat trimis de
(30 mar 2008, 15:47:47
****** de pdsr-isi si ramasitele din pnl,v-ati convins ca vi s-a terminaT GHEMUL SI TITA DE MULS ,NU MAI AVETI CE PUPA..SI VA LEGATI DE ANUMITE COMUNICATE ...in primul rind **** sa stiti ca nu andreica face textul pentru tipar..ci sunt niste specialisti care pun in pagina...asa ca nu-l mai pupati in.....ca nu aveti nici o sansa...PD-L va cistiga atit alegerile locale si consiliul judetean cu d-nul flutur cit si pe cele generale si atunci sa va vad pe voi ****** cum o sa va ascundeti ca potirnichile...comunistilor...
5.   Cartea si catelul trimis de
(30 mar 2008, 16:23:28
Atat timp cat ideia este inteleasca si nu se fac confuzii, exprimarea scrisa de orice fel este corecta. Iar virgula se pune pe unde vrei si pe unde nu vrei...tinand cont ca ea mai reprezinta si o mica pauza sau intonatie. Deci, voi astea de la PSD/PNL, nu va duce capul nici macar sa scrieti un Comunicat de Presa. Aveti ziarisi platiti care va scriu gomunicatele voastre ********
Andreica este cel mai bun gomunicatist. Eu pe el il votez!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei