Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Niţă semnalează starea dezastruoasă a locurilor de joacă pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PRM, Ilie Niţă, a criticat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, „nepăsarea” conducerii Primăriei Suceava faţă de asigurarea unor spaţii de joacă moderne pentru copii.

Niţă a arătat că în Suceava există 74 de locuri de joacă pentru copii, însă în ultimii patru ani doar patru au fost reamenajate. „Dacă în patru ani s-au modernizat, oare câţi ani trebuie să treacă până când copiii din Suceava se vor putea juca în spaţii care să prezinte siguranţă”, a declarat liderul PRM Suceava.

Ilie Niţă a atras atenţia că majoritatea locurilor de joacă din Suceava nu prezintă siguranţă pentru copii, sau pentru însoţitorii acestora. El a precizat că nici un astfel de spaţiu nu este îngrădit, motiv pentru care copiii pot fi atacaţi în orice moment de câinii fără stăpân din Suceava.

„Copiii care se joacă în spaţiile existente pot fi atacaţi de câini, pentru că nu s-a făcut nimic pentru a asigura o minimă siguranţă în aceste locuri destinate celor mici. Se vede foarte clar că edilii noştri nu s-au gândit şi la siguranţa copiilor”, a mai spus Niţă. El a adăugat că fondurile alocate pentru modernizarea locurilor de joacă nu au fost folosite corespunzător, astfel încât să asigure şi condiţii moderne, dar şi siguranţa necesară copiilor.

„Din acest motiv susţin importanţa consultării unor arhitecţi, specialişti în toate domeniile, dar în special cei de urbanism”, a încheiat Ilie Niţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niţă semnalează starea dezastruoasă a locurilor de joacă pentru copii.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niţă semnalează starea dezastruoasă a locurilor de joacă pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunteti norocosi! trimis de
(29 mar 2008, 14:30:27
in SUceava aveti 74 de locuri de joaca,bune sau rele sunt.in falticeni avem aproape 2.
2.   Locuri de joaca trimis de
(29 mar 2008, 16:52:10
in sfirsit, este cineva care s-a gindit la cei mici. Pacat ca este din PRM> si nu-l va lua nimeni in seama. am obosit sa scriu despre aceste asa zise locuri de joaca . Sunt locuri pt. accidente, focare de infectie dar, in nici un caz, locuri de joaca. Speram, acuma cu ocazia alegerilor sa ne mai alegem cu ceva. Fiindca altfel trebuie sa mai asteptam 4 ani.
2.1  RE: Locuri de joaca trimis de
(31 mar 2008, 10:35:31
aveti dreptate, pai astia de la PRM au avut consilieri locali, judeteni , n-au vazut atatia ani ca nu sunt locuri de joaca, de ce nu au facut propuneri in consiliu pana acum, au dormit si acum s-au trezit si vin si ei cu niste probleme care au fost ridicate si de alte partide ( ex PNG). Daca ii durea asa tare de ce ii intereseaza aceasta problema numai in campanie ?
3.   Mancatorii de.... trimis de
(29 mar 2008, 20:32:11
Acuma vedeti toti ca nu sunt locuri de joaca,ca s-au facut returnari ilegale de tva,ca e praf si mizerie peste tot,ca autobuzele sunt de-a dreptul jegoase iar soferii sunt aceiasi de pe tarla,ca Lungu a facut afaceri cu fra-su Costica.Ce pana mea ati facut 4 ani,nu v-a ajuns timpul sa furati mana-n mana cu cei de la putere,acuma v-ati gasit sa faceti valuri...
4.   Ba nu mai trimte felicitari dupa 3 saptamani trimis de
(29 mar 2008, 21:32:34
asta a trimis dupa 3 saptamani felicitari ,ba nu merge posta?da o in chacha de abur

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei