Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Tiberiu Prodan: „Liberalii au început deja proiectele de dezvoltare a judeţului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Tiberiu Prodan, a precizat că liberalii suceveni au reuşit în timpul acestui mandat să promoveze cele mai importante proiecte de dezvoltare a judeţului. Prodan a arătat că deşi alte formaţiuni politice anunţă că îşi vor instrui abia acum candidaţii de primari pentru a accesa fonduri, PNL a reuşit deja să pornească şi să implementeze numeroase proiecte.

„În această săptămână s-a vorbit despre intenţiile şi eforturile unui partid politic de a instrui o parte din primarii proprii pentru a putea accesa fonduri structurale. Vreau să spun că liberalii au demarat de mult lucrurile în această direcţie, şi deja începem să culegem roadele”, a declarat preşedintele liberalilor suceveni.

Prodan a arătat că în momentul de faţă, majoritatea primăriilor de localităţi din judeţul Suceava au finalizat studiile de fezabilitate pentru proiecte vizând reabilitarea de cămine culturale, drumuri sau realizarea de reţele canalizare sau de alimentare cu apă. El a spus că aceste studii au fost verificate şi aprobate de Agenţia de Dezvoltare Nord Est, urmând ca Executivul condus de Călin Popescu Tăriceanu să aloce şi fonduri în vederea întocmirii proiectelor.

„În cel mai scurt timp Guvernul liberal va aloca fondurile pentru proiectare, urmând ca apoi să aibă loc licitaţia pentru execuţia de lucrări. Şi se poate observa că acest Guvern condus de Călin Popescu Tăriceanu este singurul de după 1989, care s-a preocupat cu adevărat de alocarea de fonduri pentru proiecte de dezvoltare”, a subliniat Prodan. El a adăugat că proiectele începute sau care vor demara în perioada următoare cu sprijinul Guvernul Tăriceanu se vor finaliza în perioada 2010 – 2012.

„Din acest motiv vreau să menţionez ceea ce înseamnă această alocare de fonduri. Asta va însemna că trofeul acestor realizări şi a întregii guvernări revine actualului Guvern PNL şi lui Călin Popescu Tăriceanu”, a încheiat Tiberiu Prodan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberiu Prodan: „Liberalii au început deja proiectele de dezvoltare a judeţului”.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Tiberiu Prodan: „Liberalii au început deja proiectele de dezvoltare a judeţului”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine!! trimis de
( 8 mar 2008, 14:54:06
nu stiti sa faceti nimic pentru suceava: infrastructura, atragerea de investitii- apareti in ziar de dragul de a va vedea in poze RUSINE!!
2.   Promisiuni desarte trimis de
( 8 mar 2008, 18:12:20
Ce fonduri,ca n-au fost in stare sa modernizeze E85pina la Siret, iar spre Ardeal, trebuie sa mai treaca cel putin 2ani,cat despre autostrazi.......tara de k....
2.1  RE: Promisiuni desarte trimis de
( 8 mar 2008, 21:04:40
Frate...stii cat dureaza macar un Studiu de Fezabilitate pentru 100 de km de drum? Daca ai sti raspunsul la intrebarea asta nu ai mai deschide gura ca un idiot. Sunt evaluati o gramada de parametri inclusiv vin problemele pe parte juridica cu idiotii care nu dau 2m de teren ca sa largeasca astia un rahat de dru,,,ca deh...interes natio...aaaa...pardon personal...Tacati fleanca macar! Trebuias sa postezi cand era PSD-ul la putere poate aia macar terminau SF-ul sia stia macar treceau la treaba...
2.2  RE: Promisiuni desarte trimis de
(10 mar 2008, 10:24:23
Chair ieri am fost pana la Gura Humorului si i-am blestemat pe toti idiotii care au lucrat la acest drum.

Au aparut deja gropi in asfaltul pus asta vara plus ca sunt niste praguri care-ti farma pur si simplu masina. Aceste chestiuni nu au nimic de-a face cu partea juridica si nici cu alti parametri.

Aici e vorba de IQ si de bun simt! Plus ca in orasul nostru cine nu i-a lasat pe Sofronie, Ionescu, Lungu, Zarojanu si altii de teapa lor ca sa asflateze timp de 12 ani ? I-a legat cineva de maini si de picioare si nu i-a lasat ?
3.   Minciuni trimis de
( 8 mar 2008, 18:17:15
PNL nu ati facut nimic,nimic,nimic.Tariceanu? de taxa auto ati auzit liberalilor?cine nu vrea sa o elimine? probabil Putin! ADIOOOOOOOOOOOOO!un mic sfat: nu mai iesiti la rampa,veti avea doar voturile voastre personal.[altceva??????]
3.1  RE: Minciuni trimis de
( 8 mar 2008, 21:07:56
Eu zic sa o elimine pt masinile din estu europei ca sa iti iei tu o LADAcu semnatura lui putinica. Stii de ce nu o elimina? Ca neispravitii ca tine sa nu isi cumpere Passaturi din 1996...si stai...eu as elimina-o...si as taxa ca la englezi...sa vezi tu acolo taxe...bucura-te ca odata inscrisa nu ii mai ai de grija...mai da un search pe gogu ca nu stricawinking

4.   Pentru taxa auto trimis de
( 8 mar 2008, 20:14:41
il votez pe proooodan in ukraina adio nu ne mai prostiti
4.1  RE: Pentru taxa auto trimis de
( 8 mar 2008, 20:53:46
Liberali, drum bun!
5.   PDL = Programul PCR trimis de
( 8 mar 2008, 20:39:20
Programe lansate si puse in aplicare de Guvernul Romaniei sunt acuma vehiculate pe la diferite adunari PDL-listo-comuniste ca si gandire proprie si daca, vezi doamne, vor fi votati atunci sa vezi trai neica pe noi. Ajutor la intocmirea proiectelor a promis si PSD-ul, si pdl-ul, dar concret nu se face nimic daca nu ai pile. Flutur stie cel mai bine cum se procedeaza, la nivel de judete aceasta problema este gestionata de fostii si actualii PD-isti. Pana nu dispar din functii toti puiii lui Flutur, degeaba ne mai chinuim, vom trai din rau in mai rau. Astia fura nu glumesc si au curajul, sau nesimtirea sa ne minta frumos.
6.   PARVENITUL DE PRODAN trimis de
( 9 mar 2008, 13:53:57
CE CAUTA TARANOIUL ASTA PARVENIT IN SUCEAVA? SA SE DUCA LA SIRET SA VEDEM DACA IL ALEGE CINEVA, MACAR CONSILIER. NE-AM SATURAT DE TARANOI IN SUCEAVA- PLEACA NESPALATULE.

7.   Penilisul trimis de
( 9 mar 2008, 18:31:45
bulaneeeee,ia doi metri de la mamata,sau toarna asfalt acolo unde e ea.
8.   Despre pnl si altii trimis de
(10 mar 2008, 10:20:09
Cine nu i-a lasat frate ca timp de 4 ani sa asfalteze drumurile din oras si trotuarele!?Cei din Cluj sau din Bistrita (ca sa dau doar 2 exemple) cum au reusit ?

Suceava arata ca un oras de tot kakatul. Toti care trec pe aici spun ca-i unul dintre cele mai urate orase!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte