Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aşteptări

PSD menţine suspansul la desemnarea candidatului pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava menţine suspansul la desemnarea candidatului la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ la alegerile locale din acest an. Deşi social-democraţii au promis că îşi vor face cunoscut candidatul în cursul acestei săptămâni, acest lucru nu s-a întâmplat.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, a declarat că „lucrurile au fost stabilite în mare”, dar că nu poate lansa nominalizarea înainte de a o trece prin şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al partidului.

„Nu am reuşit să ţinem şedinţa de Comitet Executiv şi nu e frumos să ies înainte în presă fără să fie hotărârea Comitetului”, a spus Mîrza, care a precizat că în cursă sunt trei persoane. Singurul lucru concret spus de liderul judeţean al PSD a fost acela că preşedintele organizaţiei municipale Suceava a partidului, Virginel Iordache, s-a retras din cursă.

„Cu Virginel Iordache am discutat ieri (nr- joi, 6 martie) câteva ore. Doreşte să-şi dea doctoratul, să nu întrerupă legătura cu profesia. Speră să-şi rezolve toate problemele în perioada care urmează şi peste patru ani poate că va candida la funcţia de primar, dacă ea nu va fi deţinută de un PSD-ist”, a declarat Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD menţine suspansul la desemnarea candidatului pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD menţine suspansul la desemnarea candidatului pentru Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asdf trimis de
( 8 mar 2008, 11:44:40
candidatul psd este ovidiu dontu
2.   Cum ma s-a retras vaginel?? trimis de
( 8 mar 2008, 12:55:12
Vaginel, ce mama dreacu faci, atata ai mai turuit si impuscat prin presa si acuma brusc te retragi??Ce sa spun, sa-ti dai doctoratul....LOOOLLL Mai mare gluma n-am auzit!!!!!!!!
3.   Strategie... trimis de
( 8 mar 2008, 17:59:58
Inteligenta retragerea lui Iordache din cursa pentru primarie. Se pare ce PSD-ul castiga teren.
4.   "Nu gasesc unul imaculat" trimis de
( 9 mar 2008, 08:11:14
Pot sa-l atraga si pe Rudolf Giullianni din New York,la Suceava nu v-a castiga cu PSD-istii.De ce? Pai cu asemenea lideri "harnici "la gura,sloganul lor "fapte nu vorbe" se infaptuieste invers proportional cu aburelile rostite.
5.   ADIO CRACANEL trimis de
( 9 mar 2008, 09:07:31
Iordache are o imagine atat de proasta incat nici cei dela P.S.D nu il mai accepta

Colegii de partid stiu ce nazbatii a facut piticul (vile,spagi ,femei) iar cadidatura sa la primarie ar fi fost sinucidere curata
6.   Pentru Vergi. trimis de
( 9 mar 2008, 11:30:28
Salut Vergi. Te saluta un prieten! Vergi, ai vazut ca ai luat teapa. Cat te-ai strofocat sa fi propus candidat de primar si ai fost dat la o parte. Te-au folosit ca pe un stergar si dupa ce te-ai murdarit te-au inlocuit. Explicatia cu doctoratul nu tine decat pentru prosti. Explicatie este prea simplista. Ai ajuns ceea ce ti-a fost de altfel preconizat de mult: sa ajungi un profesoras (de mana a doua stiut asta) si sa treci in esalonul 2 al partidului. Vergi, Vergi , bai baiatule, asculta fiindca nu am sa repet pentru a doua oara: POSTUL DE VICEPRESEDINTE LA CONSILIUL JUDETEAN CARE TI-A FOST PROMIS ESTE O MARE TEAPA !!! TEAPA !! Baga la cap asta si am sa-ti spun ca deja acesta functie in CJ este data. Asa ca ai pierdut de doua ori, ai cedat primaria Suceava pentru CJ, iar aici te asteapta o alta TEAPA !! VERGI, daca dai un sprit iti spun si care este manevra cu CJ-ul.

P.S. Sa nu ai incredere in betivul de Milici O., asta stie sa-si bata femeia sa bea si sa-ti tradeze apropia
6.1  RE: Pentru Vergi. trimis de
(10 mar 2008, 09:23:33
MESTERE, TE-AM AFLAT!!! PREGATESE-TE!!!
7.   Rusine pesedeiiii trimis de
( 9 mar 2008, 18:32:20
inca nau pe cine asta e marea lor problemalaughing da asta inca nu recunosc ... daca va uitati in evenimentu zilei de acuma 2 zile vanghelie spune "oricum pierdem alegerile" hai stiu ca puteti si voi faceti un efort si spuneti adevaru:D

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte