Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de Presă

Aflându-se de o bucată de vreme în criză de idei, PSD revine periodic cu atacuri care tind să devină ridicole. Uitând parcă de faptul că ei se află la putere de 18 ani în judeţul Suceava şi simţind că vor pierde alegerile, atacă cu disperare PDL.

Afirmaţia că noi, un partid de opoziţie, şantajăm primari PSD, nu face decât să accentueze disperarea care i-a cuprins. Şantajul este atributul PSD-ului, deoarece ei sunt la putere în judeţ . Domnul Nimiţan este un primar vrednic care se regăseşte în echipa PDL şi a venit lângă cei care vor să scoată Stupca din noroi.

Dacă se vorbeşte despre racolări o să alcătuim o enciclopedie cu racolările realizate de PSD în perioada 2000-2004 făcute din pixul lui Mischie.

Din partea Biroului de presă,
Marius Vatavu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de Presă.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Comunicat de Presă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru Marius Vatavu trimis de
( 8 mar 2008, 13:50:09
Marius, esti un tanar inteligent si cult. Nu fa greseala pe care au facut-o atatia oameni cu reale calitati intelectuale care si-au subordonat talentul unor nemernici ahtiati dupa putere! Trebuie sa ai initiativa si sa pleci din pdl, sa te intorci acolo unde este locul tau:in PNL. Oamenii ca tine sunt in PNL , nu alaturi de oportunisti politici precum flutur si lungu. Ia exemplu de la Adriana Saftoiu , care dupa atatia ani de colaborare cu base a avut curajul sa-l paraseasca pentru ca nu a dorit sa se subjuge intelectual si psihic unui tiran.

Ai formare ca filosof, o profesie rara in zilele noastre.Nu lasa calitatile tale sa se iroseasca pentru a-l sluji pe flutur. Tu ai puterea sa fii independent ca idei politice, in cadrul PNL vei fi respectat ca om, nu ca subordonat al cuiva.Si iti mai zic inca ceva (ce ar trebui sa stii):in viata, ca si in filosofie, uneori intrebarile sunt mult mai importante decat raspunsurile. Te-ai intrebat ce vrei?

Cineva care te
2.   Asa e trimis de
( 8 mar 2008, 13:52:56
Uitandu-ma la andreica, pardau, carcalete observ ca lor nu ai ce sa le ceri, pentru ei singura cale de ascensiune e slugarnicia fata de flutur, dar marius e un tip cu calitati, nu inteleg de ce sta langa mincinosul de flutur! Nu inteleg cum un padurar a reusit sa il convinga pe un filosof ca ideile sale sunt bune...MARIUS trezeste-te si urmeaza-ti cariera politica ca barbat, intelectual si valoros, nu ca un sclav al lui flutur. Daca flutur cade, o sa cazi si tu!
3.   Adevar graita-i trimis de
( 9 mar 2008, 08:47:32
Cred ca aveti dreptate d-le Marius Vatafu.Acesti indivizi asta fac de 18 ani.Vorbesc si distrug prin furtisaguri.Cred ca,cu ajutorul d-lui Flutur,de aceasta data il vor face sa-si ia "zborul" pe acest imbuibat de presedinte de la judet.Bravo! Va votez.
4.   Desteapta-te ROMANE trimis de
( 9 mar 2008, 15:30:12
Cine se aseamana se aduna. Taranoi CA FLUTUR SI CA LUNGU.

PLECATI ODATA DIN SUCEAVA.
5.   Jalnici trimis de
(10 mar 2008, 01:07:43
De la amenintari pe forum ati trecut la siropuri din telenovele ,lacrimi si grija pentru unii membri PD-L si viitorul lor.Tactica voastra e destul de simpla.Saditi samanta orgoliului intr-o persoana si pe urma vreti sa culegeti roadele cand acea persoana cedeaza fata de cei impotriva carora il instigati.Cam slabut.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte