Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Ştergare şi ouă încondeiate pentru preşedinta conservatorilor

Conservatorii câmpulungeni şi-au invitat oaspeţi de seamă la inaugurarea noului lor sediu de partid, care a avut loc în seara de 7 martie. Potrivit precizărilor preşedintelui PC Câmpulung Moldovenesc, dr. Ştefan Ionescu, au fost invitate special să participe la ceremonie preşedinta partidului, deputat Daniela Popa, coordonatoarea tinerilor conservatori la nivel naţional, Liliana Ghervasuc-Mincă, vicepreşedinta Biroului Executiv naţional, Cornelia Ignătescu, iar ca ghid şi însoţitor al doamnelor a fost invitat preşedintele organizaţiei judeţene PC, Costel Ignătescu.

Conservatorii au decis să profite de faptul că inaugurarea a fost programată foarte aproape de 8 Martie şi au pregătit şi o mică sărbătorire pentru toate doamnele conservatoare şi simpatizantele partidului. Tocmai pentru ca momentele de la Câmpulung Moldovenesc să fie de neuitat, conducerea filialei locale a pregătit o primire originală, pusă în practică de un tânăr în costum popular huţul, flori pentru doamne, un tort cu o singură lumânare, care să simbolizeze prima aniversare şi o cântare a tradiţionalului „La mulţi ani” de către formaţia folclorică „Huţulca” din comuna Breaza.

Liderii locali conservatori nu au uitat nici de cadouri pentru doamne. Acestea au fost pregătite în acelaşi stil bucovinean, aşa încât, în afară de obişnuitele dulciuri şi flori, invitatelor li s-au pregătit ştergare artizanale şi ouă încondeiate bucovinene.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştergare şi ouă încondeiate pentru preşedinta conservatorilor.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştergare şi ouă încondeiate pentru preşedinta conservatorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte