Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semnal negativ

PSD se încordează înaintea votului pentru bugetul Sucevei pe 2008

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii PSD se încordează înaintea votului pentru bugetul municipiului Suceava pe 2008 care urmează a fi dat în şedinţa de astăzi a deliberativului local.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu, a anunţat că aleşii social-democraţi vor vota împotriva bugetului dacă nu le va fi acceptat programul de asfaltare a străzilor pe care l-au propus.

Donţu a spus că este vorba de un număr de 23 de străzi care necesită reperaţii urgente şi care nu sunt prinse în programul municipalităţii pentru acest an.

„În opinia noastră este inacceptabil modul cum arată străzile în municipiul Suceava. Suceava arată ca după bombardament. Sunt zone unde pur şi simplu rămâi blocat cu maşina în gropi, iar primarul nu ia nici o măsură. Din perspectiva străzilor, Suceava este printre ultimele oraşe din România care mai are străzi într-un asemenea hal. În foarte multe oraşe s-au găsit resurse pentru ca această problemă să fie adusă într-o zonă a decenţei. Este inacceptabil cum arată străzile din municipiul Suceava şi PSD nu va vota bugetul dacă nu avem garanţia că programul nostru nu va fi armonizat cu cel al municipalităţii”, a declarat Donţu.

El îl invită pe Ion Lungu să facă împreună o plimbare cu maşina prin oraş pentru a vedea cum arată străzile, dar cu maşina primarului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD se încordează înaintea votului pentru bugetul Sucevei pe 2008.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD se încordează înaintea votului pentru bugetul Sucevei pe 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(31 ian 2008, 14:17:44
Domnule Dontu felicitari pentru sesizarea dumneavoastra privind starea jalnica a drumurilor din orasul Suceava, dar totusi de ce asa tarziu ? din cauza campaniei electorale care tocmai a inceput? Strazi proaste existau si anul trecut cand s-a votat bugetul pe 2007, atunci de ce nu v-ati sesizat? sau doriti sa va dea (psd-ului nu dumneavoastra) actuala putere, contracte de asfaltare pentru cateva stradute?

Sa fim seriosi domule Dontu?
1.1  RE: Felicitari trimis de
(31 ian 2008, 16:24:22
dontzu e hahalera.
2.   Dontu si PSD problemea sucevei trimis de
( 1 feb 2008, 00:30:46
zdreanta asta comunista de dontu iese numai la inters. la fel ca si mirza, nechifor, stan, virgienl, mirela, ursu...astea toti ar trebui sa pupe poarta penitenciarului la bostosani pentru ca au papat bugetul de la drumuri si sosele ani de zile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte