Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Migraţie

Consilierul judeţean Adrian Artenie pleacă de la PD-L la PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean PD Adrian Artenie a anunţat, ieri, că în luna februarie intenţionează să se înscrie în PNL deoarece nu se regăseşte într-un Partid Democrat condus de senatorul Gheorghe Flutur. Artenie acuză „modul dictatorial în care domnul Flutur şi acoliţii săi conduc partidul”, în condiţiile în care „în ceea ce se numeşte filiala PD-L Suceava 80 la sută sunt organizaţiile PD şi 20 la sută PLD”.

Consilierul ne-a declarat că s-a înscris în PD deoarece a fost atras de programul de guvernare al Alianţei D.A. PNL-PD, pe care acum doar PNL îl mai respectă. „Acest PD-L nu-i partid, e dictatură. În fostul PCR era democraţie faţă de ce a ajuns PD-L şi eu nu mai am ce căuta aici”, a declarat Adrian Artenie.

 

Într-o săptămână, doi lideri democraţi au părăsit PD-L

El a afirmat că în zilele următoare va discuta cu liberalii despre intrarea sa în rândul PNL, partid la care spune că nu va merge cu mâna goală, ci împreună cu organizaţiile PD din cele 18 comune din zona Fălticeni şi din municipiul Fălticeni, pe care le-a avut în responsabilitate.

De asemenea, dacă primarul de Fălticeni, Vasile Tofan, va candida pentru PD-L la un nou mandat, aşa cum se speculează în mediile politice, se pare că fostul primar Ghiorghi Cornia s-ar putea îndrepta spre liberali.

Cornia a anunţat deja că va candida din nou la Primăria Fălticeni, dar încă nu se ştie dacă o va face ca independent sau ca membru al vreunui partid politic.

Plecarea lui Adrian Artenie din PD-L este a doua importantă în partid, după cea a fostului vicepreşedinte Brînduşel Nichitean. Amândoi s-au îndreptat spre liberali şi au invocat acelaşi motiv: dictatura instalată în partid după ce conducerea organizaţiei de la Suceava a fost preluată de PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul judeţean Adrian Artenie pleacă de la PD-L la PNL.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierul judeţean Adrian Artenie pleacă de la PD-L la PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Membri PD trimis de
(31 ian 2008, 12:25:32
FFF.. bine ca a plecat Brandusel Nichitean pentru ca este un escroc care a votat in mai multe sectii de votare ca sa fie el mare dar nu a fost asa cine este cu el o sa PIARDA ALEGERILE cum o sa piarda PNL in frunte cu Nichian cine e asa de prost incat sa-i mai voteze cu asa candidati????????????????
2.   Rrre trimis de
(31 ian 2008, 12:58:06
Esti un mare prost tu si cu flutur si cu traian
3.   Unde esti tu d-le Caragiale trimis de
(31 ian 2008, 14:39:42
Surprizele continua

Adevarul este ca nu se mai poate lucra cu flutur

Este alt om

Nu mai este cel din 2004

Va urma

4.   Re;membrii PD trimis de
(31 ian 2008, 15:02:22
Mai oameni buni,stati linistiti...Asta-i stirea bomba ca Artene si Nichitean s-au dus la PNL...?!!! mare paguba ...amindoi sunt niste lichele,excroci ,oameni de nimic..Ce electorat au ei in spate..? organizatiile din zona Falticeni?!!!..total fals..Va asigur ca nu-i voteaza nici nevestele lor dar mai ales in numele celor care vorbesc ei..Acestea sunt doar vise...Acum PNL a ramas doar cu ciurucurile..si numai asa vor avea si ei loc sa se aciueze...Stati linistiti ca la alegeri nu vor face nici 2% procente ca de altfel si celalat partid de rahat a lui BEEEEEcali...Haaaaaaaaaaaaa
5.   Curatirea pdl de lichele trimis de
( 1 feb 2008, 02:55:30
tractoras il asteapta, fiindca vrea sa-si faca echipa proprie de cartitze

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte