Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Ţinem să aducem la cunoştinţa opiniei publice din judeţul Suceava că în cursul zilei de ieri, 30 ianuarie 2008, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean unde, printre alte puncte de pe ordinea de zi, a fost supus aprobării plenului şi proiectul de buget pentru anul 2008.

Deşi criteriile de alocare a bugetului au fost aduse la cunoştinţa tuturor consilierilor judeţeni, am sesizat că reprezentanţii PD-L-ului, şi-au manifestat temeri referitoare la corectitudinea acestei repartizări. Ar fi fost mult mai elegant ca reprezentanţii acestui partid care şi-au manifestat ”neliniştile”, să-şi expună punctele de vedere în comisiile de specialitate din care fac parte şi în plenul Consiliului Judeţean, şi nu prin comunicate de presă, în care se fac afirmaţii tendenţioase şi lipsite de fundament la adresa executivului din Consiliul Judeţean şi a domnului preşedinte Gavril Mîrza.

Apelul la buna credinţă a consilierilor judeţeni şi la transparenţă, făcut de domnii care şi-au manifestat reţinerea faţă de repartizarea bugetară, nu era necesar, deoarece de-a lungul anilor toţi consilierii judeţeni şi-au demonstrat buna credinţă. Ca dovadă, 31 de consilieri din 37 au votat pentru adoptarea bugetului. Mai mult, şedinţa Consiliului Judeţean a fost publică, la ea participând reprezentanţi ai tuturor partidelor, parlamentari, primari din judeţ şi reprezentanţi ai presei, iar problemele luate în discuţie s-au făcut transparent, la lumina zilei.

Faptul că 31 de consilieri judeţeni şi-au acordat votul pentru acest buget demonstrează că acesta a fost bine întocmit şi că ţine cont de nevoile tuturor cetăţenilor din judeţul Suceava şi nu de interese de ordin politic aşa cum s-a încercat să se sugereze.

Pe de altă parte, votul de ieri din Consiliul Judeţean confirmă faptul că această instituţie este preocupată doar de administraţie şi nu de politică, iar singurul criteriu după care se ghidează este doar interesul tuturor cetăţenilor din judeţul Suceava.

Gestul celor din PD-L demonstrează, pe de o parte, disperarea acestora deoarece lumea a început să vadă cam cine sunt şi ce pot, iar pe de altă parte, că n-au nimic în comun cu interesul şi nevoile locuitorilor din judeţul Suceava şi îi preocupă doar interesele lor personale şi de grup.

Biroul de presă al PSD Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Comunicat de presă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comunist imputit trimis de
(31 ian 2008, 11:48:05
TOVARASE PRIM SECRETAR NE-AM SATURAT DE TINE ,DIMINEATA NU TE UITI IN OGLINDA SATI VEZI MOACA.CRED CA TIE TI-A SOSIT CEASUL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte