Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2008 - Anul XIII, nr. 9 (3690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuzaţii

PNL condamnă presiunile PD-L asupra primarilor din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni i-au acuzat pe liderii PD-L Suceava că exercită presiuni asupra primarilor din judeţ sau asupra potenţialilor candidaţi la alegerile locale din 2008 pentru a se înscrie în această formaţiune politică.

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, susţine că democrat-liberalii au lansat „atacuri” asupra primarilor şi candidaţilor liberali, ameninţând că dacă nu vor candida din partea acestui partid nu vor primi fonduri şi nu vor fi protejaţi în următoarea legislatură.

„În perioada 2000 – 2004 acuzam frecvent PSD-izarea judeţului prin metode neortodoxe. Era dorinţa PSD de a deveni partid unic. Iar în comparaţie, în perioada 2004 – 2008, noi nu am procedat la fel şi nu am condiţionat alocarea de fonduri către primării prin condiţionarea primarilor de a se înscrie în PNL”, a declarat Steiciuc.

El a spus că în momentul de faţă intenţia celor din PD-L este tocmai aceea de a deveni un partid unic, prin şantajarea primarilor.

În opinia lui Mihai Steiciuc atitudinea democrat-liberalilor este determinată de lipsa unor candidaţii proprii cu şanse reale de a câştiga alegerile locale.

„În aceste condiţii, încearcă prin intimidare şi şantaj să-şi găsească oameni care să câştige. Cu toate acestea, nu vor putea amăgi din nou populaţia, pentru că Traian Băsescu nu candidează în fiecare localitate, nu candidează în acest an şi mai are doar puţin din mandatul său de preşedinte al României”, a precizat vicepreşedintele PNL Suceava.

Steiciuc este de părere că acei primari sau candidaţi care vor ceda presiunilor PD-L şi vor candida din partea acestui partid sunt oameni fără onoare sau uşor şantajabili.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL condamnă presiunile PD-L asupra primarilor din judeţ.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNL condamnă presiunile PD-L asupra primarilor din judeţ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Steiciuc cel uituc trimis de
(12 ian 2008, 12:00:22
cine vorbeste de moralitate, demnitate si alte alea? tocmai dl sTEICIUC??? nenea steiciuc lasa matale declaratiile astea si vezi poate mai faci rost de o autorizatie de urbanism pentru adversara ta politica miss Suceavalaughing)))))))) JENNYYY MANDACHE!!! ( alta inculta ca si domnul steiciuc). Ca lumea trebuie sa stie, mai steiciuce, ca tu esti cel care a acoperit marlaniile lui jeny mandache cu privire la hotelul de la iesire spre Falticeni. ca proasta de mandache a declarat ca a primit autorizatia pe 25 decembrie2006. cred ca steiciuc a fost MOS CRACIUN atunci si semna autorizatii, de unul singur, in comisia de urbanism. ASA CA TACI DIN GURA PENALULE!!!!!!!!!!
2.   Adevar trimis de
(12 ian 2008, 13:01:52
Mai moi de la PD-L-PL-D sau de unde esti stai in banca ta ca vad ca minciunile iti ies din gura in cascada. informeaza-te si dupa aceaa transmite
3.   RUSINICA trimis de
(12 ian 2008, 13:03:34
A-ti uitat domnilor liberali ce a-ti facut si voi cu confiscarea primarilor. A-ti fost atat de nesimtitit ca a-ti luat si singuru priamr taranist de la Margine. Ere, cuieru unde se odihnea sufletu lui MANIU,MIHALACHE ,COPOSU si alti mari patrioti taranisti, nu va fost nici mila nici rusine si na-ti aqvut nici respect pentru munca altuia. Cu CE MONEDA DAI CU ACEIA PRIMESTI, NUMAI UN PIC MAI CU VARF SI MAI IANDESAT.
4.   Lehamite trimis de
(12 ian 2008, 18:58:13
Sunt satul de aceste manevre care se fac inaintea alegerilor. Oare politicienii (aici ma refer la Steiciuc) nu isi dau seama ca nu ii mai baga nimeni in seama?
4.1  RE: Lehamite trimis de
(13 ian 2008, 12:53:26
din pacate nu e vorba de nici o manevra. Este o trista raealitate. Acest PD-L nu are la tara oameni si face promisiuni alesilor locali de la PNL, PSD ca sa-i racoleze. Flutur striga la televizor impotriva PSD-ului si dupa aceea se duce sa roage membrii sa vina in partidul Basescu.
5.   Impotriva pd-l trimis de
(13 ian 2008, 07:43:18
observ, cu oarecare satisfactie, ca psd si pnl duc o campanie dura (si pe alocuri murdara si paroxist-fiziologica, cu spume la gura, a la dl mirza) impotriva pd-l. asta demonstreaza ca acest partid are un real potential electoral in judet, iar flutur e un om politic autentic, singurul de fapt pe care l-a dat suceva pina acum.

astept cu interes campania electorala, si sper sa fie una decenta, ca in europa, in care candidatii dezbat idei si probleme concrete, nu se injura si-si trag la gioale pe sub masa. asa cum a facut-o pina acum, sper ca flutur sa nu se amestece in troaca psd-pnl.

si mai e un aspect, pe care se pare ca mirza si, mai nou, si fantomele astea de liberali (le spun asa cu tristete, pentru ca un partid liberal de-adevaratelea ar fi salvarea romaniei), l-au invata foarte bine: daca arunci cu noroi asupra contracandidatilor, abati opinia publica de la probleme reale, pe care nu le-ai rezolvat din incompetenta. si uite asa, mai trece un mandat..
5.1  RE: Impotriva pd-l trimis de
(13 ian 2008, 11:21:30
cine este omul calias? este o persoana platita de dl. flutur sa ii mai cosmetizeze imaginea afectata de diversi cititori de bun simt la care senatorul ucigas de gaini nu a reusit sa ajunga cu bani,pentru a le schimba optiuniile politice. multi bani se mai fac din taiatul padurilor si stropit masinile cu apa chioara pentru aviara.
5.2  RE: Impotriva pd-l trimis de
(13 ian 2008, 17:34:33
nu fac parte din nici un partid politic, si-mi cistig singur banii! sunt doar un fost simpatizant pnl, dezamagit pina la maduva de calitatea oamenilor care formeaza acum acest partid. caut o alternativa reala la psd, si cred ca flutur poate fi acea alternativa, daca scapa de cozile de topor din fostul pd, acei domni subordonati intr-un fel sau altul psd.

e doar o opinie personala. ce zici domnule, am voie?
5.3  RE: Impotriva pd-l trimis de
(13 ian 2008, 17:58:39
dupa cate vad lucrezi si duminica. vorbeste cu flutur ca duminica se plateste dublu.are de unde,copacii din padure nu ii numara nimeni.
5.4  RE: Impotriva pd-l trimis de
(13 ian 2008, 18:56:44
deci, domnule, imi refuzi dreptul de a avea o opinie personala? cred ca faci parte din ceata creierelor spalate marca psd! sincer, te compatimesc...
5.5  RE: Impotriva pd-l trimis de
(13 ian 2008, 20:41:13
prea multa vehementa dictata de interes pui in opinia ta personala.nu esti decat un argat platit de mafiotul fara rusine,pe nume flutur gheorghe sau gheorghe flutur.
5.6  RE: Impotriva pd-l trimis de
(13 ian 2008, 21:20:31
spune-mi, la psd ai venit din prm?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăţei de pui cu mere 4 porţii - 40 minute 600g ficăţei de pui500g mere150g slănină afumată1 ceapă mare150ml vin alb sec1 lingură făinăun vârf de cuţit maghiran uscat± sare, piper Curăţaţi şi spălaţi ficăţeii, daţi-i prin făină, apoi... Citeşte