Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiuni

PSD vrea să dezvăluie „minciunile” lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni au anunţat că vor face public, săptămânal, câte trei promisiuni făcute de senatorul de Suceava Gheorghe Flutur începând cu anul 2004, şi care în opinia PSD nu au fost realizate.

Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, care a subliniat că în fiecare săptămână va prezenta câte trei „minciuni” ale lui Gheorghe Flutur, din perioada campaniei electorale din 2004, precum şi din timpul mandatului acestuia de ministru al agriculturii.

„Sunt promisiuni, minciuni, rostite cu o nonşalanţă ieşită din comun, şi care nu au fost realizate până în momentul de faţă”, a declarat Iordache.

El a prezentat, pentru început, promisiunile făcute de Gheorghe Flutur cu privire la intabularea gratuită a terenurilor în cartea funciară, înfiinţarea tribunalelor pământului şi a notariatelor.

Liderul PSD Suceava a spus că aceste deşi aceste promisiuni au fost făcute începând cu anul 2004, nici până în momentul de faţă ele nu s-au realizat.

„Îl invităm public pe domnul Gheorghe Flutur să dea explicaţii cu privire la aceste trei promisiuni. Până atunci, PSD va continua să prezinte toate minciunile acestuia”, a subliniat Iordache.

Iordache îi cere lui Flutur să-şi schimbe discursul politic

Pe de altă parte, el a adăugat că Flutur, care este şi preşedinte al PD-L Suceava, continuă să perpetueze ura politică în judeţul Suceava, în special la adresa PSD. Virginel Iordache a declarat că liderul demcorat-liberalilor suceveni foloseşte „teme expirate” în momentul în care atacă PSD.

„Ura politică în judeţul Suceava a fost inventată şi perpetuată de senatorul galinaceic. De abia ieşit din oul de la Cotroceni, a început să reia temele expirate din 2004, şi aruncă cu venin în toate direcţiile”, a spus preşedintele PSD Suceava. El i-a solicitat lui Gheorghe Flutur să-şi schimbe discursul politic pe care l-a folosit în ultimii ani, şi care are ca principală ţină PSD.

„Domnului Flutur îi lipseşte eleganţa. Oricum, dumnealui se comportă ca în povestea cu soldatul japonez, care nu a aflat că s-a terminat războiul şi continua să lupte”, a mai spus Iordache.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea să dezvăluie „minciunile” lui Flutur.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
PSD vrea să dezvăluie „minciunile” lui Flutur2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mania numerelor trimis de
(18 dec 2007, 16:59:09
psd-istii astia au mania numerelor: nechifor a promis ca gaseste 5 chestiuni de care sa se ocupe, virginel asta vrea sa deconspire cite 3 minciuni... probabil ca li se trage de cind raportau depasiri de plan!

vreau sa va spun doar atit: MONITORUL ESTE UN ZIAR PSD-IST!! E A DOAUA OARA CIND IMI BLOCHEAZA ACCESUL LA SITE-UL LOR, DIN CAUZA COMENTARIILOR MELE! BE AWARE EVERYBODY! LIBERTATEA DE EXPRIMARE E MOARTA SI INGROPATA IN CIMITIRUL INTERESELOR POLITICE! IRONIC, NU?
1.1  RE: Mania numerelor trimis de
(18 dec 2007, 17:17:37
Nu v-a blocat nimeni accesul. Verificati la providerul de internet sa nu existe probleme. Daca contiunati sa intampinati greutati la accesarea paginii noastre va rugam sa ne scrieti la office@monitorulsv.ro.
2.   Atac la persoana trimis de
(18 dec 2007, 17:17:46
ma surprinde cum deontologul Amuraritei publica aceste atacuri la persoana. sau astea nu-s atacuri la persoana pentru ca vin dinspre PSD?
3.   Craciun mos craciun trimis de
(19 dec 2007, 00:05:17
psd_pld

doua partide care se lupta pe piata .razboiul pt. ei este o dilema.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte