Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 dec 2007 - Anul XII, nr. 294 (3664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Analiză

PC Suceava a decis că eşecul în alegeri a fost o întâmplare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eşecul Partidului Conservator la alegerile europarlamentare în judeţul Suceava a fost o întâmplare care nu demobilizează filiala judeţeană a partidului, ci o ambiţionează pentru scrutinele din 2008.

Aceasta este concluzia Biroului Executiv Judeţean al PC desprinsă în urma şedinţei din 5 decembrie, în care au fost analizate rezultatele obţinute în judeţ.

Liderul conservatorilor suceveni, Costel Ignătescu, a declarat că Biroul Executiv Judeţean al partidului a constatat faptul că scorul realizat la nivelul judeţului la euroalegeri, de 1,74%, este nesatisfăcător în raport cu potenţialul filialei şi cu cel înregistrat în 2004.

Ignătescu a precizat că membrii biroului nu au fost de acord cu demisia sa din funcţia de preşedinte părere împărtăşită şi de comisia de analiză de la nivel naţional.

„S-au adoptat o serie de măsuri pe termen scurt, precum reorganizarea biroului judeţean, analiza rezultatelor fiecărei organizaţii, reconstrucţia organizaţiilor care au obţinut rezultate foarte slabe, recâştigarea spiritului de echipă şi a electoratului prin mesaje noi adecvate nevoilor locale. Membrii Biroului Executiv şi-au exprimat părerea că echipa conservatoare trebuie să continue lupta electorală prin mijloace corecte, prin promovarea unor oameni de înaltă ţinută morală şi competenţă prin promisiuni ce pot fi onorate şi nu prin cumpărarea electoratului metodă specifică unor partide, lucru demonstrat în recent încheiata campanie electorală”, a mai spus preşedintele PC Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PC Suceava a decis că eşecul în alegeri a fost o întâmplare.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PC Suceava a decis că eşecul în alegeri a fost o întâmplare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sushi din omletă şi legume 6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider 4 ouă4 linguri caşcaval ras300g telemea1 leg ceapă verde150g roşii mici4 linguri ulei de măslinecâteva frunze de busuiocsare, piper Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi... Citeşte