Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2012 - Anul XVII, nr. 156 (5061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sal Rachele: „Pământul se înalţă. Profeţii pentru anii 2012 - 2030”

Lansată de autor în toamna anului 2011, această carte continuă seria de informaţii furnizate de minunatele fiinţe din dimensiunea a 12-a, Fondatorii, pentru a ne pregăti cât mai temeinic pentru grandioasele evenimente aflate în desfăşurare pe Pământ:

intrarea în Era Vărsătorului (odată la 2.160 de ani tereştri); încheierea Ciclului Precesional al Pământului; experimentarea Saltului Galactic la 108 milioane de ani tereştri prin parcurgerea Centurii Fotonice timp de aprox. 150 de ani; parcurgerea, la momente precise, a trei evenimente (portaluri spaţio-temporale) determinante pentru accelerarea evoluţiei personale pe Pământ: Alinierea precesională din decembrie 2012; trecerea unei comete în anul 2017; apropierea de Pământ a Planetei X (Nibiru) în anul 2030.

 

Care sunt ultimele informaţii privitoare la Înălţarea Pământului?      

Şi, dacă toate acestea nu sunt suficiente argumente pentru a vă mobiliza temeinic întru dinamizarea şi armonizarea propriei manifestări pe Pământ în această unică perioadă, atunci măcar ţineţi cont de faptul că Pământul „doar” îşi creşte nivelul de conştiinţă de la 3D la 4D şi chiar spre 5D...

Unde vă situaţi pe acest „grafic cosmic”?

Ce puteţi face pentru a vă transpune în practică, în mod cât mai armonios, propriile alegeri concordante cu cele ale Mamei Pământ?

Ce (şi când) ar putea urma în privinţa „celor 3 zile de întuneric” şi care ar fi relaţia acestora cu zisa „Inversare a Axei Polilor” sau „Saltul Cuantic” în conştiinţă şi cu fluctuaţiile câmpului magnetic terestru, cu influenţă directă asupra aparaturii electro-magnetice?

Care sunt ultimele informaţii privitoare la Înălţarea Pământului şi a anumitor zone de pe Pământ?

 

Cartea prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur      

Iată întrebări arzătoare la care Fondatorii, prin Sal Rachele, pot oferi răspunsuri directe referitoare la alternativele de (supra)vieţuire - ieşind din Matrix-ul social actual pentru a re-intra în Matricea propriei Fiinţe...

Toate acestea le puteţi percepe şi mai ales simţi mai bine studiind această (r)evoluţionară lucrare, pe care o vom actualiza, împreună, cu ultimele informaţii provenite din propriile surse de „informare cosmică”.

Prin această carte, Sal Rachele şi ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă duc într-o fascinantă călătorie în viitorul iubitei noastre planete la care dintotdeauna aţi visat, iar acum aceasta se realizează, în sfârşit(!), după milioane de ani de ignoranţă, întuneric şi suferinţă.  

Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din această viaţă a voastră - aici şi acum.

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sal Rachele: „Pământul se înalţă. Profeţii pentru anii 2012 - 2030”.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sal Rachele: „Pământul se înalţă. Profeţii pentru anii 2012 - 2030”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei