Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 nov 2010 - Anul XV, nr. 268 (4559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frank Hatem: „Cele cinci chei”

Frank Hatem este inventatorul metaştiinţei, pe care el o consideră a fi ştiinţa viitorului.

În replică faţă de ştiinţa contemporană, din ce în ce mai tributară teoriilor complicate dar lipsite de semnificaţie, Frank Hatem şi colaboratorii săi propun o ştiinţă bazată pe principii spirituale esenţiale, care să reducă ipotezele şi teoriile matematice complicate, înlocuindu-le cu revelaţii spirituale.

În demersul lor, ei fundamentează teoretic atât existenţa energiei libere, cât şi a nivelurilor superioare de conştiinţă, dând naştere unei veritabile revoluţii a ştiinţelor cognitive.
 

 

Cheile ezoterice secrete

După aceste descoperiri ştiinţifice principiale, Frank Hatem şi-a îndreptat interesul către situaţia efectivă a umanităţii contemporane, aservită intereselor unui grup minuscul elitist, guvernul din umbră, care prin tehnici de manipulare şi control, reuşeşte să înlănţuie masele mari de oameni.

Frank Hatem propune o psihologie holistică şi o veritabilă socioterapie, care vor duce la vindecarea colectivă a umanităţii, de această stare de transă malefică, prin care ea este acum ţinută în sclavie.

După o tinereţe dedicată cercetării în domenii aparent atât de deosebite - fizica cuantică şi filozofia - pentru a continua descoperirile epocale ale tatălui său, Leon Raoul Hatem, după două doctorate şi o mulţime de titluri onorifice, Frank Hatem îşi dedică acum activitatea popularizării descoperirilor sale, care le oferă oamenilor cheile ezoterice secrete.
 

 

Cunoştinţe metafizice care pot modifica radical destinul planetei

Cea mai cunoscută lucrare a lui Frank Hatem este „Cele cinci chei”.

Pornind de la ideea că liderii mondiali vor să ne aservească prin slăbirea vitalităţii oamenilor, prin dezinformare şi prin divizare, el pune la dispoziţie oamenilor anumite cunoştinţe metafizice care pot fi folosite cu uşurinţă şi care pot modifica radical destinul planetei.

Printre altele, Frank Hatem oferă o explicaţie foarte raţională şi plauzibilă privind modul de operare al fiinţelor inferioare de provenienţă extraterestră denumite reptilieni.

Ca antidot la influenţa acestora, el enunţă nişte principii legate de dezvoltarea conştiinţei supramentale a oamenilor, într-o veritabilă premieră iniţiatică în peisajul literaturii metafizice occidentale.

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frank Hatem: „Cele cinci chei”.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Frank Hatem: „Cele cinci chei”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei