Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 227 (5434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adele ar putea juca într-un film despre viaţa şi cariera cântăreţei Dusty Springfield

Cântăreaţa britanică Adele ar putea să debuteze în curând ca actriţă cu un rol într-un film despre viaţa şi cariera cântăreţei Dusty Springfield.

Acest proiect cinematografic, un film biografic dedicat cântăreţei Dusty Springfield, va fi realizat pe baza unui scenariu scris de David Stenn, scenaristul principal al serialului de televiziune "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire", informează femalefirst.co.uk.

Potrivit presei britanice, filmările ar putea debuta la sfârşitul anului 2014 sau la începutul anului 2015.

"Există într-adevăr acest proiect - şi este adevărat că numele cântăreţei Adele apare în distribuţie -, dar deocamdată proiectul se află într-o fază incipientă", a declarat o sursă citată de tabloidul Daily Mail.

Adele a dezvăluit într-un interviu recent că Dusty Springfield a fost una dintre artistele care au influenţat-o cel mai puternic în cariera ei muzicală.

Totuşi, celebra cântăreaţă britanică va avea de înfruntat o competiţie serioasă, întrucât de acest rol s-a arătat interesată şi actriţa australiană Nicole Kidman.

Potrivit presei britanice, Adele va trebui să îşi elibereze agenda de lucru în următorul an dacă doreşte cu adevărat să obţină rolul principal în acest film. Purtătorul de cuvânt al artistei britanice a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Adele, în vârstă de 25 ani, intenţionează să îşi lanseze următorul album de studio în 2014, după o pauză în carieră de doi ani, în timpul căreia a devenit mamă. Adele are un fiu, Angelo, în vârstă de 11 luni, primul copil al artistei cu partenerul ei de viaţă Simon Konecki.

Filmul biografic dedicat cântăreţei Dusty Springfield se va concentra pe perioada din jurul anului 1968, în care cântăreaţa britanică a reuşit cu adevărat să se reinventeze, după ce a semnat un contract spectaculos cu casa de discuri Atlantic Records şi s-a mutat la Memphis, în statul Tennessee, pentru a înregistra legendarul album de muzică soul "Dusty in Memphis", care a inclus unul dintre cele mai celebre cântece ale ei, "Son of a Preacher Man".

Dusty Springfield a fost un simbol al muzicii pop din anii '60 şi o fondatoare a stilului northern soul.

Printre hiturile cântăreţei Dusty Springfield se numără, alături de "Son of a Preacher Man", piese precum "I Only Want to Be With You", "Anyone Who Had a Heart", "I Just Don't Know What to Do With Myself", "Stay Awhile" şi "All Cried Out". Cântăreaţa britanică a fost nominalizată la premiile Oscar pentru piesa "The look of love" (1967), inclusă pe coloana sonoră a filmului "Casino Royale".

În 1994, la vârsta de 54 de ani, Dusty Springfield a fost diagnosticată cu cancer la sân, maladia din cauza căreia a murit cinci ani mai târziu. După 10 zile de la deces, cântăreaţa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Recent, presa britanică a anunţat că Adele, care a înregistrat tema muzicală de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria "James Bond", intitulat "007: Coordonata Skyfall", ar urma să aibă o apariţie specială în acest film de spionaj, regizat de Matthew Vaughn, în care ar putea să joace alături de David Beckham şi Elton John.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adele ar putea juca într-un film despre viaţa şi cariera cântăreţei Dusty Springfield.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adele ar putea juca într-un film despre viaţa şi cariera cântăreţei Dusty Springfield0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei