Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 138 (5345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O autobiografie cu dezvăluiri şocante ale actriţei Ava Gardner va fi publicată în iulie

O autobiografie considerată "explozivă", în care actriţa Ava Gardner a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre viaţa ei privată, vorbind despre sex, alcool şi mariajele sale, va fi publicată pe 3 iulie.

Ava Gardner, una dintre marile frumuseţi de la Hollywood, l-a angajat pe jurnalistul britanic Peter Evans pentru a-i scrie memoriile în 1988, după ce actriţa americană ajunsese ruinată şi trăia singură, deşi fusese căsătorită de trei ori, informează contactmusic.com.

Actriţa a vorbit cu sinceritate în această serie de interviuri cu jurnalistul britanic, însă s-a răzgândit şi a decis ca memoriile ei să nu fie publicate - permiţându-i totuşi lui Peter Evans să publice cartea după moartea ei.

Ava Gardner a murit de pneumonie, în 1990, la vârsta de 67 de ani, însă Peter Evans - care murit anul trecut - a aşteptat destul de mult până să finalizeze volumul de memorii "Ava Gardner: The Secret Conversations".

 În această carte, actriţa spune că era virgină atunci când s-a căsătorit cu Mickey Rooney, în 1942, la vârsta de 19 ani.

Căsătoria lor s-a destrămat după un an, după ce Ava Gardner a descoperit că soţul ei o înşelase în locuinţa cuplului, în timp ce ea se afla la spital, unde fusese operată de apendicită.

Ava Gardner a avut apoi o altă căsătorie, tot scurtă, cu muzicianul Artie Shaw, pe care l-a descris ca fiind "tot un fel de bătăuş", însă dezvăluirile ei despre Frank Sinatra, care i-a devenit cel de-al treilea soţ, s-au dovedit a fi cele mai şocante.

Vorbind despre prima lor întâlnire - o plimbare nocturnă, în stare de ebrietate, prin Palm Springs, în California -, actriţa a spus că Frank Sinatra "a tras cu pistolul în semafoare şi în ferestrele unor magazine", cu o armă de calibrul 38.

În timp ce avea o relaţie cu Sinatra, Ava Gardner a început o aventură cu actorul Robert Mitchum, care era căsătorit. Atunci când Mitchum a aflat că Ava avea o relaţie cu Sinatra, a pus capăt acelei aventuri, spre dezamăgirea actriţei: "Eram înnebunită după el", mărturisea artista. "Mi-a spus: «dacă te baţi cu el (Sinatra), el nu se va opri până când unul dintre cei doi va muri». Nu voia să fie el acela care va muri", a adăugat Ava Gardner.

Ava Gardner s-a căsătorit în cele din urmă cu Frank Sinatra, în 1951, însă mariajul lor, care a durat şase ani şi în timpul căruia actriţa a făcut două avorturi, nu a fost unul fericit: "A fost o căsătorie plină de certuri, consum de alcool şi bătăi".

Volumul "Ava Gardner: The Secret Conversations" va fi publicat în Statele Unite pe 3 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O autobiografie cu dezvăluiri şocante ale actriţei Ava Gardner va fi publicată în iulie.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O autobiografie cu dezvăluiri şocante ale actriţei Ava Gardner va fi publicată în iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei