Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 133 (5340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Divorţul starletei Kim Kardashian a fost finalizat

Starleta americană Kim Kardashian a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat luni la Curtea Superioară din Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

Kim Kardashian, care urmează să dea naştere luna viitoare unei fetiţe concepute cu actualul ei iubit, rapperul Kanye West, a ajuns la o înţelegere cu Humphrey, în vârstă de 28 de ani, în luna aprilie, pentru a evita să ajungă la tribunal, însă divorţul lor a fost pronunţat abia luni, în urma unei decizii a Curţii Superioare din Los Angeles.

Potrivit site-ului People, termenii divorţului nu vor fi daţi publicităţii. Cei doi foşti soţi aveau încheiat un contract prenupţial.

Kim Kardashian a cerut divorţul de Kris Humphries pe 31 octombrie 2011, la doar 72 de zile de la căsătoria lor.

Divorţul a fost pronunţat abia după un an şi jumătate pentru că fostul soţ al starletei americane dorea o anulare a căsniciei, invocând motivul "fraudei".

Kris Humphries a solicitat anularea căsătoriei, susţinând că soţia lui, care a citat motivul diferenţelor ireconciliabile atunci când a completat actele de divorţ, în octombrie 2011, nu intenţiona să lupte pentru salvarea acestei căsătorii, ce a fost filmată şi difuzată în cadrul reality-show-ului care o are drept protagonistă pe Kardashian.

Potrivit anturajului său, Kris Humphries, care joacă pentru echipa Brooklyn Nets, a acceptat în cele din urmă acea înţelegere, evitând să meargă la tribunal, întrucât nu dorea ca acest scandal să îi afecteze cariera sportivă.

Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian. Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Divorţul starletei Kim Kardashian a fost finalizat.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Divorţul starletei Kim Kardashian a fost finalizat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei