Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Janet Jackson a ajuns miliardară

 

Cântăreaţa americană Janet Jackson a intrat în "clubul miliardarilor", întrucât averea ei a depăşit în acest an pragul istoric de 1 miliard de dolari, după o carieră prestigioasă de peste patru decenii în industria muzicală şi în industria cinematografică, informează revista Variety.

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, artista americană în vârstă de 47 de ani - al cărei frate Michael Jackson a strâns la rândul său o avere impresionantă pe parcursul carierei sale - a depăşit acest prag considerat istoric de 1 miliard de dolari, graţie încasărilor obţinute din turnee, vânzări de albume şi roluri în diverse filme.

Janet Jackson a strâns 458 de milioane de dolari din turnee, 304 milioane de dolari din roluri cinematografice - precum comediile cu Eddie Murphy şi cele regizate de Tyler Perry -, 268 de milioane de dolari din vânzările de albume şi 81 de milioane de dolari din reclame şi contracte de sponsorizare.

Presa internaţională afirmă că artista americană s-a căsătorit anul trecut, în secret, cu miliardarul Wissam Al Mana, un om de afaceri care a făcut avere graţie unor investiţii din Orientul Mijlociu.

Deşi Janet Jackson nu a mai lansat nici un disc în ultimii ani, ea intenţionează să revină în industria muzicală în acest an, pentru a marca cea de-a 20-a aniversare de la lansarea legendarului ei album "janet".

 "Lucrez la un nou proiect acum. Suntem în faza de creare a conceptului şi punem cap la cap primele gânduri şi idei despre acest proiect muzical", a dezvăluit artista americană la începutul acestei luni.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982.

Din selectul club al miliardarilor fac parte deja alte nume sonore din industria de divertisment precum realizatoarea şi prezentatoarea de televiziune Oprah Winfrey, cineastul Steven Spielberg şi scriitoarea britanică J.K. Rowling.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Janet Jackson a ajuns miliardară.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Janet Jackson a ajuns miliardară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei