Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2012 - Anul XVII, nr. 298 (5203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Helen Mirren va avea o stea pe Walk of Fame

Actriţa britanică Helen Mirren va avea, începând din 2013, o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Los Angeles.

Steaua dedicată celebrei actriţe britanice este cea de-a 2.488-a de pe Walk of Fame.

Ea va fi dezvelită în cadrul unei ceremonii oficiale ce va avea loc pe 3 ianuarie, informează contactmusic.com.

Ca o ironie a sorţii, steaua dedicată actriţei din "Regina/ The Queen" va fi plasată lângă steaua care îi este dedicată compatriotului ei Colin Firth, starul din "Discursul regelui& The King's Speech", în faţa Pig N' Whistle Pub, un bar cu specific britanic.

Actriţa britanică, a cărei carieră strălucită include roluri notabile precum cele din "Age of Consent" (regizat de Michael Powell, 1969), "Calendar Girls" (regizat de Nigel Cole, 2003) şi "Gosford Park" (regizat de Robert Altman, 2001), a primit recent şi un premiu pentru întreaga carieră, la cea de-a 25-a gală a premiilor Academiei de Film Europene, ce a avut loc pe 1 decembrie, în Malta.

Printre cele mai recente roluri jucate de Helen Mirren este cel din pelicula "The Door", regizată de Istvan Szabo.

Actriţa britanică interpretează rolul soţiei lui Alfred Hitchcock, Alma Reville, în mult aşteptata peliculă biografică "Hitchcock", de Sacha Gervasi, şi va interpreta din nou personajul Victoria în "Red 2", o continuare a filmului de acţiune cu accente comice din 2010, ce va fi regizată de Dean Parisot.

În vârstă de 67 de ani, actriţa britanică Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Mirren a fost recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen" şi a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" şi "The Last Station". Helen Mirren a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic în 2003.

Helen Mirren a început să joace încă din liceu, iar mai târziu a făcut studii clasice de actorie la New College of Speech and Drama din Londra. La 20 de ani, ea s-a alăturat Teatrului Naţional pentru Tineret, unde şi-a făcut debutul pe scenă în rolul Cleopatrei, după care a jucat în numeroase piese de William Shakespeare. Deşi Mirren este deseori descrisă ca fiind cea mai respectată actriţă clasică a Marii Britanii, ea a fost mereu dispusă să iasă din zona sigură a convenţionalului, aşa cum poate fi observată în filme precum "Cal" şi "Monteriano". În ambele producţii, ea joacă roluri de femei mature îndrăgostite de bărbaţi mai tineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Helen Mirren va avea o stea pe Walk of Fame.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Helen Mirren va avea o stea pe Walk of Fame0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei