Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2012 - Anul XVII, nr. 298 (5203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dana Rogoz întâmpină noul an în Cambodgia

Dana Rogoz, prezentatoarea emisiunii "De Suflet" de la ProTV International, va pleca după Crăciun în Cambodgia, destinaţie la care se gândeşte de acum doi ani, informează televiziunea.

"Am căutat bilete de avion încă din vară împreună cu prietena mea - suntem aceleaşi două cupluri care am fost în India împreună şi ne înţelegem perfect când vine vorba de stil de vacanţă. Am tot aşteptat ca preţurile de avion către Asia să mai scadă, căci se mai întâmplă uneori ca pe ultima sută de metri să găseşti oferte mai bune. Dar nu s-au ieftinit tocmai cum speram noi, iar cea mai convenabilă destinaţie în Asia, dintre cele pe care le aveam în plan, rămăsese Cambodgia. Am cumpărat bilete până în Kuala Lumpur, unde vom sta o noapte - două şi de acolo cu un low cost vom intra în Cambodgia", spune Dana Rogoz.

Ea îşi propune să viziteze ţara de la nord la sud, cu rucsacul în spate, cu Lonely Planet în mână. "Vom merge cu trenul, cu vaporul, cu rata, cu tuk tuk-ul pentru că încercăm să trăim cât mai intens această aventură de trei săptămâni".

Restul detaliilor legate de cazare şi de traseu nu au fost încă stabilite, dar Dana ştie ce anume îşi doreşte să facă. "Am multe temple de văzut, vreau să vizitez satele lor, cu drumuri care nu au cunoscut duritatea asfaltului, dar vreau să ajung şi la plajă, să mă cazez într-un bungalow chiar de la buza oceanului şi să rog pescarii să-mi gătească peştele proaspăt scos din apă şi vreau să fac trekking prin junglă", spune Dana.

Ea se bazează şi pe vizitatorii blogului său, www.danarogoz.ro, pe care i-a implicat în aventura sa şi despre care spune că au fost extrem de drăguţi şi i-au sărit în ajutor cu multe sfaturi pentru această călătorie, sfaturi de care va ţine cont şi pe care se va baza cu siguranţă.

Până va pleca, Dana mai are câteva surprize pentru telespectatorii săi la Pro TV Internaţional, pentru că împreună cu echipa "De Suflet" a pregătit câteva ediţii speciale "De Suflet" de sărbători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dana Rogoz întâmpină noul an în Cambodgia.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dana Rogoz întâmpină noul an în Cambodgia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei