Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2012 - Anul XVII, nr. 298 (5203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Determinare

Flutur: ”Pun la dispoziția sucevenilor toată energia mea pentru a-i reprezenta în Camera Superioară a Parlamentului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Judeţene Suceava a PDL, proaspătul senator Gheorghe Flutur, a transmis public mulțumiri tuturor sucevenilor din Colegiul 2 Suceava care l-au votat la alegerile parlamentare din 9 decembrie, dar și celor care nu l-au votat sau care nu au fost la vot.

”Îi asigur de respectul meu. Pun la dispoziţia sucevenilor toată energia mea pentru a-i reprezenta în Camera Superioară a Parlamentului”, a spus Flutur. El a anunțat că are ca principale preocupări în actualul mandat de senator dezvoltarea Sucevei și bunăstarea oamenilor din acest județ. Liderul județean al democrat-liberalilor a mai spus că e conștient de rolul de opoziție pe care va trebui să îl joace în următoarea perioadă, însă a anunțat că atât el cât și colegii săi din PDL Suceava vor monitoriza și acționa la fiecare derapaj al puterii. ”Electoratul a ales să fiu în opoziție. Îi felicit și îi respect pe câștigători, mă refer la cei din USL, inclusiv pe contracandidatul meu, doctorul Tiberius Brădățan, și sper în normalizarea vieții politice românești. Din punctul meu de vedere, aceasta înseamna o opoziție constructivă și cu obiectiv principal creșterea nivelului de trai al populației”, a mai declarat senatorul PDL de Suceava Gheorghe Flutur. Parlamentarul sucevean a reiterat faptul că va lupta în continuare pentru ca Suceava să fie capitala unei viitoare regiuni administrativ-teritoriale. ”Militez în continuare pentru a găsi soluții constructive pentru procesul de reorganizare teritorial-administrativă cu minim 12 regiuni. Una dintre ele fiind și Regiunea Suceava, în N-E României”, a conchis senatorul Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: ”Pun la dispoziția sucevenilor toată energia mea pentru a-i reprezenta în Camera Superioară a Parlamentului”.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Flutur: ”Pun la dispoziția sucevenilor toată energia mea pentru a-i reprezenta în Camera Superioară a Parlamentului”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Est trimis de
(20 dec 2012, 12:41:25
chiar toata energia D-L Flutur???
2.   Bine ar fi sa reuseasca! trimis de
(20 dec 2012, 13:47:11
Astept ca Suceava sa arate ca un oras civilizat, nu ca o comuna! Acuma e plina de chiciuri si constructii desuete,... asa dupa cum s-au dat spagile...

Astept dezvoltarea aeroportului, o autostrada si la noi, iar Bucovina sa fie un brand si capitala de regiune!
Succes!
3.   Ha ha ha trimis de
(20 dec 2012, 14:18:15
vezi domnule sa nu atragi iar toate fondurile pentru Brosteni ca o sa devenim stat in stat.Ai mintit in campanii acum ~LASA-NEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
4.   Comentariu trimis de
(20 dec 2012, 16:26:45
esti de tot rahatu
5.   Unde esti Raducule? trimis de
(20 dec 2012, 20:57:18
Ati observat ca Radumamii a disparut din peisaj? E si normal. Tov Baisanu e plecat la Bucuresti si nu pre mai are timp de stat, de indoctrinat si de infectat acest forum cu ideile lui....
6.   Comentariu trimis de
(20 dec 2012, 20:57:55
nu stiam ca ,camera asistatilor social din parlament,constituita din cei intrati in parlament fara drept,de pe locurile 2,3 si 4,este o camera superioara.
7.   LuK trimis de
(20 dec 2012, 21:33:02
Cat a fost presedintele consiliului au fost bani pentru centura si altele - acum, gata nu mai sunt!
Pai, daca umflatul ala cu pompa nu e in stare, ce l-a mancat in Kurul ala cat Casa Poporului sa mai candideze?
Nu mai auzi nici de Craciun in Bucovina, nimic, doar pe avortonii USL-isti din comentariile de mai sus,ii auzi, grohaind vesel ca le-a ajuns randul la laturi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei