Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2012 - Anul XVII, nr. 236 (5141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mila Kunis, desemnată de revista Esquire cea mai sexy femeie în viaţă

Publicaţia pentru bărbaţi Esquire a acordat şi în acest an titlul de cea mai sexy femeie în viaţă, câştigătoarea fiind protagonista unui pictorial senzual în numărul de noiembrie al revistei americane.

În numărul de noiembrie al revistei americane Esquire, Mila Kunis apare drept ”cea mai sexy femeie în viaţă”, acesta fiind şi titlul articolului principal, publicat sâmbătă şi în ediţia online a revistei, la categoria ”Femei pe care le iubim”.

Fotografiată din spate şi puţin din profil, actriţa de 29 de ani apare pe coperta numărului de noiembrie îmbrăcată doar în pantaloni mulaţi. În plus, Mila Kunis nu poartă mai multe haine nici în pictorialul din revistă, unde apare ”acoperită” doar de lenjerie neagră de corp şi aşternuturi din satin.  

Mila Kunis are un an foarte bun, observă cei de la Huffington Post. Cu filmul ”Ted” ca cel mai recent suces cinematografic al ei, frumoasa actriţă de origine ucraineană filmează în prezent la mai multe pelicule pentru 2013. Tot în acest an Kunis a făcut publică relaţia cu Ashton Kutcher, iar acum se poate spune că a primit validarea supremă: titlul de ”cea mai sexy femeie în viaţă” oferit de revista pentru bărbaţi Esquire.

Istoria acestui titlu acordat de Esquire îi oferă Milei Kunis o companie de calitate. Anul trecut, publicaţia pentru bărbaţi a desemnat-o cea mai sexy femeie în viaţă pe Rihanna, predecesoarele acesteia fiind Minka Kelly şi Kate Beckinsale. Totuşi, după cum reiese din interviul acordat revistei, Kunis nu va lăsa ca această realizare să îi influenţeze părerile personale despre ea.

”O mare parte din ceea ce reprezinţi în această industrie se bazează pe impresia criticilor, a regizorului, a actorului. Oamenii încep să creadă toate astea şi ajung aşa cum vor ceilalţi. Cred că mi-am separat în mod conştient cele două vieţi. Iubesc ceea ce fac. N-aş putea să mă imaginez făcând altceva. Dar când termin cu munca, atunci termin. Cred că dacă m-aş baza foarte mult pe ceea ce e la modă, aş pierde din vedere adevărata mea identitate”, a spus Mila Kunis pentru Esquire.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mila Kunis, desemnată de revista Esquire cea mai sexy femeie în viaţă.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mila Kunis, desemnată de revista Esquire cea mai sexy femeie în viaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei