Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2012 - Anul XVII, nr. 234 (5139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Julianne Moore, victima hoţilor

Poliţia din New York a anunţat că investighează furtul a 10 bijuterii care au fost sustrase în urmă cu mai multe săptămâni din apartamentul pe care actriţa americană Julianne Moore îl deţine la New York, în cartierul Manhattan.

Bijuteriile au dispărut între 6 iunie şi 28 august, când mai mulţi muncitori au efectuat o serie de renovări în apartamentul actriţei americane, au declarat, joi, poliţiştii din New York. Bunurile sustrase au o valoare totală estimată la 127.000 de dolari

Hoţii au furat 10 bijuterii, din care şapte erau fabricate de Cartier, informează The New York Post. Cea mai scumpă dintre ele era o brăţară Cartier din platină şi diamante, evaluată la 33.000 de dolari. Patru ceasuri Cartier - în valoare totală de 77.800 de dolari - se regăsesc pe lista bijuteriilor furate.

Julianne Moore, în vârstă de 51 de ani, a părăsit oraşul New York pe timpul verii, pentru a filma la Toronto un remake al filmului horror "Carrie".

Furtul a fost raportat la poliţie abia la începutul acestei săptămâni.

Julianne Moore, care a primit titlul de femeia anului 2011 din partea Universităţii Harvard, este câştigătoare a unui Glob de Aur ("Poveşti întretăiate" - 1994) şi a fost de patru ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din peliculele "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003). Ea a câştigat, de asemenea, un premiu de interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia ("Far from Heaven/ Departe de paradis" - 2002).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Julianne Moore, victima hoţilor.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Julianne Moore, victima hoţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei