Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2012 - Anul XVII, nr. 187 (5092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dido lucrează la un nou album

 

Cântăreaţa britanică Dido lucrează la un nou album, ce va include cel puţin două duete-surpriză, artista colaborând cu nume mari din industria muzicală pentru acest al patrulea disc din cariera ei, potrivit unei surse citate de Daily Mirror.

Cântăreaţa şi compozitoarea în vârstă de 40 de ani, al cărei album de debut, "No Angel", s-a vândut în 21 de milioane de exemplare în întreaga lume, lucrează la înregistrarea unui nou material discografic, relateazăcontactmusic.com.

"Compune din nou şi lucrează în studio la înregistrarea unor materiale excelente. Are o echipă grozavă în spate şi vor fi cel puţin două duete-surpriză pe noul album", a spus sursa citată de cotidianul britanic.

Dido a anunţat de altfel că pregăteşte un nou album la numai câteva luni de la lansarea celui mai recent, "Safe Trip Home", în noiembrie 2008. Ulterior ea a scris pe site-ul ei că a înregistrat la Londra şi în California pentru noul disc pe care l-a descris drept "o mare extravaganţă electronică distractivă". În februarie 2011, Daily Mail scria că pe acest material vor figura colaborări cu ale lui Dido cu Rollo Armstrong, Sister Bliss, Lester Mendez, A. R. Rahman, Rick Nowels, Greg Kurstin şi Jeff Bhasker şi că discul va fi lansat în curând.

Dido a mai colaborat cu A. R. Rahman la piesa principală de pe coloana sonoră a peliculei "127 de ore" de Danny Boyle - "If I rise", nominalizată la Oscar în 2011.

Pe lângă cariera ei muzicală, Dido s-a dedicat în ultimul an şi vieţii de familie. Căsătorită cu Rohan Gavin, ea a devenit mamă în iulie 2011, când a născut un băieţel, pe nume Stanley. Sarcina a împiedicat-o însă să cânte la gala Oscar din februarie 2011, unde ar fi trebuit să interpreteze "If I Rise".

Primele două albume ale lui Dido, "No Angel" (1999) şi "Life for Rent" (2003), sunt printre primele 10 cel mai bine vândute în Marea Britanie în anii 2000, pe plan mondial înregistrând vânzări de circa 33 de milioane de exemplare împreună. Dido a fost premiată la galele Brit Awards din 2002 şi 2004, pentru cel mai bun album britanic - "No Angel" -, cel mai bun single - "White Flag", de pe discul "Life for Rent" -, dar şi la categoria "cea mai bună artistă britanică".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dido lucrează la un nou album.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dido lucrează la un nou album0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei