Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iul 2012 - Anul XVII, nr. 173 (5078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copiii lui Michael Jackson au un nou tutore

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au un nou tutore, numit temporar începând de miercuri, pe fondul unor conflicte în familia starului decedat în 2009, care au în vedere atât averea acestuia de sute de milioane de dolari, cât şi starea de sănătate a mamei lui.

Judecătorul Mitchell Beckloff, de la Curtea Superioară din Los Angeles, i-a acordat custodia temporară lui Tito Jackson Jr., în vârstă de 34 de ani, la cererea acestuia, după o săptămână haotică plină de conflicte stârnite de moştenirea imensă lăsată de Michael Jackson, dar şi de informaţiile contradictorii despre starea de sănătate a bunicii copiilor, Katherine Jackson.

La câteva ore de la decizia luată de Beckloff, Katherine Jackson a acordat primul său interviu televizat de la apariţia acestor informaţii. Ea a dezminţit zvonul potrivit căruia ar fi fost răpită de copiii ei şi a spus că se simte "devastată" pentru că Prince Michael, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, şi Blanket, în vârstă de 10 ani, "au fost luaţi de lângă ea".

 Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, care a fost numită tutorele copiilor lui Michael Jackson, conform dorinţei exprimate de star în testamentul său, a fost dată dispărută de nepoata ei Paris săptămâna trecută.

Ulterior, membri ai familiei au spus că ea se odihneşte, la recomandarea unui medic, în locuinţa din Arizona a uneia dintre fiicele sale.

"Au apărut zvonuri potrivit cărora aş fi fost răpită", a declarat Katherine Jackson în interviul acordat ABC News. "Sunt aici, astăzi (miercuri, n.r.), să le spun tuturor că sunt bine... Copiii mei nu mi-ar face asta niciodată", a mai spus ea.

Katherine Jackson a mai spus că decizia privind acordarea custodiei copiilor lui Tito a fost luată pe baza "unei grămezi de minciuni". "Mă simt devastată că, în timp ce eram plecată, nepoţii mei au fost luaţi de lângă mine şi mă întorc acasă", a mai declarat ea.

Luni seară, cântăreaţa Janet Jackson a pălmuit-o pe nepoata ei Paris Jackson şi a insultat-o, spunându-i că este "o nemernică mică şi răsfăţată", în timpul unei altercaţii care a avut loc în reşedinţa pe care mama ei, Katherine, o deţine în oraşul Calabasas din California.

Randy, Jermaine şi Janet Jackson - trei dintre fraţii lui Michael Jackson - au sosit la reşedinţa mamei lor din Calabasas cu scopul de a-i lua cu ei pe cei trei copii ai megastarului şi a-i duce la bunica lor, în Arizona, unde aceasta se odihnea de câteva zile. Cei trei copii nu au fost de acord cu decizia familiei, fapt care a determinat-o pe Janet să o pălmuiască pe Paris şi să îi spună, potrivit site-ului TMZ.com, că este "o nemernică mică şi răsfăţată".

Paris a reacţionat imediat şi i-a strigat mătuşii sale: "Aceasta este casa noastră, nu casa familiei Jackson. Ieşi naibii afară!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii lui Michael Jackson au un nou tutore.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii lui Michael Jackson au un nou tutore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei