Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iul 2012 - Anul XVII, nr. 173 (5078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru referendum

Program special de eliberare a buletinelor de identitate, sâmbătă şi duminică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii ale căror acte de identitate au expirat, au fost pierdute sau nu le-au obţinut încă, dar vor să participe la referendumul de demitere a preşedintelui, încât au nevoie de ele duminică, au ocazia de a le obţine acum, datorită măsurilor luate de municipalitatea suceveană.

Astfel, Biroul de Evidenţă a Persoanelor, din cadrul Primăriei Suceava, care îşi desfăşoară activitatea la Iulius Mall, va funcţiona în zilele de sâmbătă şi duminică după un program special. Astfel, sâmbătă, 28 iulie, activitatea de primire a documentelor şi de eliberare a actelor de identitate se va face în intervalul orar 08.00 – 16.00, iar duminică, în ziua referendumului, programul de lucru va fi prelungit până aproape de închiderea urnelor: 07.00 – 22.00.

Ovidiu Doroftei, viceprimar al municipiului Suceava, a precizat că o altă facilitate pusă la dispoziţia celor care vor să obţină actele de identitate în acest weekend este deschiderea casieriilor primăriei şi în zilele de sâmbătă şi duminică, după acelaşi program: 08.00 – 16.00 sâmbătă şi 07.00 – 22.00 duminică.

La casieriile primăriei pot fi plătite taxa de eliberare buletin, în valoare de 7 lei, şi taxa de timbru, de 4 lei, necesare pentru obţinerea cărţilor de identitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program special de eliberare a buletinelor de identitate, sâmbătă şi duminică.
 Vizualizări articol: 2848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program special de eliberare a buletinelor de identitate, sâmbătă şi duminică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bancuri trimis de
(28 iul 2012, 12:17:18
Sotia a depus actele pentru preschimbarea cartii de identitate pe data de 27 iulie la "Evidenta populatiei" - Radauti si nici macar ceva provizoriu nu a primit pentru a putea vota. Program de lucru aste si sambata si duminica, dar pentru "retinerea" cartilor de identitate, nu pentru eliberarea lor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei