Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2012 - Anul XVII, nr. 156 (5061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Gwen Stefani face campanie pentru Barack Obama

 

Gwen Stefani şi-a adăugat numele pe lista vedetelor care s-au angajat să îl ajute pe Barack Obama să strângă fonduri pentru campania electorală din Statele Unite, cântăreaţa organizând "o zi familială" la reşedinţa ei din Beverly Hills, pe 12 august, la care va participa şi Michelle Obama.

Gwen Stefani, ea însăşi mamă a doi copii, îşi propune să primească în cadrul acestei iniţiative familii de patru persoane, contra sumei de 1.000 de dolari, pentru a petrece o zi în reşedinţa ei, informează AFP.

"Cu o donaţie de 5.000 de dolari, mama, tata şi copiii lor, pe care îi presupunem democraţi, vor putea petrece un moment alături de Michelle (Obama) şi Gwen (Stefani)", se afirmă şi pe site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter.

Mai multe vedete hollywoodiene au organizat deja diverse tipuri de reuniuni pentru a strânge fonduri în favoarea preşedintelui Obama, printre ei numărându-se actorul George Clooney şi emblematica Anna Wintour, redactorul-şef al revistei Vogue.

Pe lângă o strălucită carieră solo, Gwen Stefani, în vârstă de 42 de ani, este şi figura cea mai cunoscută a grupului rock No Doubt. Ea s-a lansat în ultimii ani şi în industria modei. Anul trecut, cântăreaţa americană a făcut o donaţie de 1 milion de dolari în favoarea sinistraţilor din Japonia, victime ale unui tsunami devastator produs în martie 2011.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Gwen Stefani face campanie pentru Barack Obama.
 Vizualizări articol: 443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Gwen Stefani face campanie pentru Barack Obama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei