Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2012 - Anul XVII, nr. 122 (5027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron vrea să zboare în spaţiu

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat că îşi doreşte să ajungă în spaţiu la bordul unui zbor comercial organizat de compania Virgin Galactic, deţinută de magnatul britanic Richard Branson.

"Sunt deschisă în faţa ideii de a zbura în spaţiu. Compania lui Richard Bronson va organiza zboruri comerciale, nu-i aşa? Am auzit că va fi destul de scump. Un loc va costa până la 200.000 de dolari. Sunt sigură că va fi înfricoşător, dar sper să ajung acolo şi apoi să mă întorc pe Terra", a spus vedeta sud-africană, informează contactmusic.com.

Charlize Theron, în vârstă de 36 de ani, este celibatară după ce s-a despărţit în 2010 de actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relaţie de nouă ani. Deşi şi-a găsit de atunci un nou partener de viaţă şi a adoptat un băieţel, Charlize Theron spune că nu intenţionează să se căsătorească.

"Căsătoria nu este pentru mine. Până când nu va fi egală pentru toată lumea, nu vreau să fac parte din aşa ceva. Am crescut în timpul regimului de apartheid şi simt că această problemă este o chestiune similară. De ce pot avea cuplurile heterosexuale un statut legal prin căsătorie, iar cuplurile de acelaşi sex nu pot obţine acest lucru? E la fel ca atunci când în ţara mea existau fântâni pentru albi şi fântâni pentru persoanele de culoare", a declarat actriţa sud-africană pentru revista You.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron vrea să zboare în spaţiu.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron vrea să zboare în spaţiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei