Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2012 - Anul XVII, nr. 71 (4976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tori Spelling va deveni mamă pentru a patra oară

Tori Spelling a anunţat, vineri, că este din nou însărcinată, actriţa americană urmând să devină mamă pentru a patra oară în a doua jumătate a acestui an.

La cinci luni după ce a născut cel de-al treilea copil, Tori Spelling a anunţat printr-un mesaj postat pe blogul ei că este din nou însărcinată, informează people.com.

"Dean, Liam, Stella, Hattie şi eu suntem încântaţi să vă anunţăm că un alt mic McDermott este pe cale să vină pe lume. Cu acest bebeluş, familia noastră va avea şase membri! Ne simţim binecuvântaţi pentru faptul că un alt înger ne-a găsit. Vă iubesc!", a scris actriţa americană.

Tori, în vârstă de 38 de ani, şi Dean McDermott, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling.

Actriţa a născut-o pe Hattie, mezina cuplului, în octombrie 2011. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Stella Doreen, născută în mai 2008, şi un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007. De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, în vârstă de 12 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de cinci ani, din prima căsătorie.

Tori Spelling şi Dean McDermot erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005.

Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills". În 2008, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".

În prezent, cuplul apare în reality show-ul "Tori & Dean: sTORIbook Weddings", difuzat pe site-ul Oxygen.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tori Spelling va deveni mamă pentru a patra oară.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tori Spelling va deveni mamă pentru a patra oară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei