NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5922 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta PRO TV Magazin

PRO TV Magazin a realizat un cover incendiar cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan, cei doi actori apărând dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta ediţiei din această săptămână a ghidului tv, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Cei doi declară într-un interviu din PRO TV Magazin că se iubesc şi iubirea lor nu are nevoie de acte. "Cu siguranţă, este jumătatea perfectă pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hârtii. Ştim foarte bine cum stăm şi încotro ne îndreptăm", spune Radu.
Cei doi sunt împreună acasă şi pe platourile de filmare, iar acum se pregătesc pentru sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat la Pro TV.
În plus, Radu debutează în teatru, în spectacolul "Primăvara la Roma a Doamnei Stone" de la Teatrul Mic din Bucureşti, iar Adela se bucură de succes alături de trupa DJ Project. Despre proiectul cu DJ Project, Adela spune că şi-a dorit o implicare mai activă în muzică, iar această colaborare a venit la momentul potrivit.
În ceea ce priveşte proiectul de la Teatrul Mic, Radu spune în PRO TV Magazin: "La început, mi-a fost teamă, dar, uşor-uşor, rolul nefiind unul principal, am privit cu încredere. Apoi, au început repetiţiile şi tot aşa. Sunt actori mari în acest spectacol, motiv pentru care sunt onorat că pot repeta alături de ei. Adela a fost şi ea de câteva ori la repetiţii. Mă ajută şi mă încurajează, aşa cum a făcut de la început".
Întrebaţi dacă sunt geloşi, cei doi spun că nu există motive pentru aşa ceva şi că se înţeleg foarte bine. "Ne înţelegem foarte bine, de la zi la zi ne armonizăm şi mai mult şi ne bucurăm de noua noastră viaţă împreună", mărturiseşte Adela.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta PRO TV Magazin.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta PRO TV Magazin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei