Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2012 - Anul XVII, nr. 25 (4930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Garbage şi Caro Emerald concertează în România, la B'estfest

Trupa Garbage şi cântăreaţa Caro Emerald vor concerta în România, în cadrul festivalului B'estfest Summer Camp, care se va desfăşura între 6 şi 8 iulie, pe malul lacului Pasărea din localitatea Tunari, informează Emagic, organizatorii evenimentului.
Garbage - una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, Caro Emerald - artista preferată a clasamentelor muzicale din 2011, Selah Sue - revelaţia soul/reggae a anului trecut, The Qemists - una dintre cele mai spectaculoase trupe de drum and bass, şi Mala Vita - nume reprezentativ al curentului punk balcanic, se alătură astfel lui Milow şi Andy C în programul noii ediţii B'estfest Summer Camp. Iubitorii de metal extrem au şi ei două motive în plus de bucurie, Meshuggah şi Obituary fiind cele mai recente confirmări pentru scena rock, după Kreator.
În acest moment, nu au fost făcute publice detalii privind zilele în care vor cânta artiştii de la B'estfest.
Biletele vor fi disponibile în perioada "early bird", începând cu data de 1 februarie şi până pe 15 martie, atât online pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, la preţ promoţional, respectiv 215 lei pentru cele trei zile de festival, iar pentru cei care doresc acces în camping la preţul abonamentului se adaugă şi un voucher de 10 lei. După această dată, abonamentele vor fi disponibile la preţ întreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adăuga voucherul de camping în valoare de 15 lei. În zilele evenimentului, acestea vor putea fi achiziţionate şi de la intrarea în spaţiul de festival, la preţul de 285 de lei, voucherul păstrându-şi aceeaşi valoare. După finalizarea programului pe zile, vor fi puse în vânzare şi biletele de o zi, la preţul de 125 de lei, respectiv 150 de lei la intrare.
B'estfest Summer Camp 2012 va avea loc în zilele de 6, 7, 8 iulie, pe islazul comunei Tunari. B'estfest va continua să dezvolte conceptul inaugurat anul trecut, principala noutate a ediţiei următoare fiind o nouă scenă, dedicată exclusiv muzicii rock.
Fără îndoială una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ de pe scena internaţională, Garbage este originară din Madison, Wisconsin, fiind alcătuită din Shirley Manson de origine scoţiană (vocalistă) şi americanii Steve Marker (clape), Duke Erikson (bass) şi Butch Vig (tobe), acesta fiind considerat totodată unul dintre cei mai apreciaţi producători ai tuturor timpurilor. Aceasta a lucrat cu artişti precum The Smashing Pumpkins, The Subways, Jimmy Eat World, Foo Fighters, Muse şi nu în ultimul rând Nirvana, fiind producătorul exclusiv al albumului "Nevermind", vândut în peste 30 de milioane de copii în întreaga lume.
Stilul muzical al trupei Garbage este în general definit ca rock alternativ, post-grunge şi electronic, dar include şi influenţe pop pe care le mixează cu genuri muzicale cât mai diverse. Primul lor album numit Garbage a fost un succes fulminant, vânzându-se în peste 4 milioane de exemplare, fapt ce le-a adus şi primul disc de platină în Marea Britanie, Australia şi Statele Unite. Doi ani mai târziu, în 1998, trupa a lansat cel de-al doilea album numit "Version 2.0", care s-a bucurat la rândul său de un feedback impresionant din partea fanilor. Succesul obţinut pe plan internaţional i-a dat astfel oportunitatea să producă şi să interpreteze melodia pentru coloana sonoră a filmului "The World is Not Enough", din celebra serie "James Bond". După lansarea albumului Beautiful Garbage, în anul 2001 trupa a decis să ia o pauză din activitatea muzicală, revenind însă doi ani mai târziu cu un nou album, "Bleed Like Me" care a adus cu sine poziţii fruntaşe în clasamentele din Statele Unite. În 2006, membrii grupului au hotărât că este momentul să facă o nouă pauză, pe terment nedeterminat, pentru a-şi urmări interesele şi carierele personale, decizie urmată de un album best-of, intitulat "Absolute Garbage", lansat un an mai tarziu.
În 2010 însă, membrii trupei au început să lucreze la cel de-al cincilea material discografic, programat să fie lansat anul acesta, creionându-şi deja traseul pentru un nou turneu internaţional ce va include şi prezenţa la câteva dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică.
Caro Emerald este artista de origine olandeză care a cucerit recent publicul din întreaga lume cu stilul său muzical aparte: un amestec între muzica jazz din anii '50, groove jazz, ritmuri de mambo şi beat-uri răsunătoare. Albumul său de debut "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor" a înregistrat un record absolut, aflându-se timp de 30 de săptămâni consecutiv pe prima poziţie a topurilor olandeze, record ce înainte fusese atins doar de Michael Jackson cu piesa "Thriller". Materialul a fost cel mai bine vândut album al anului 2010 din Olanda, înregistrând vânzări de peste 300.000 de copii, în total fiind vândute la nivel mondial peste un milion de exemplare. În cei trei ani de carieră, Caro şi-a trecut în palmares nu mai puţin de 13 premii muzicale, primind la începutul anului 2011 şi trofeul European Border Breakers Award, distincţie oferită de-a lungul timpului şi unor artişti precum Milow, Selah Sue şi Adele. Şi în România, Caro Emerald a fost preferata clasamentelor muzicale, pisele sale "Back It Up" şi "A Night Like This" fiind două dintre cele mai ascultate hit-uri ale anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garbage şi Caro Emerald concertează în România, la B'estfest.
 Vizualizări articol: 406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garbage şi Caro Emerald concertează în România, la B'estfest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei