Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2011 - Anul XVI, nr. 302 (4900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Natalie Portman, cea mai vizualizată actriţă de pe IMDb

 

Natalie Portman şi colega ei din drama "Black Swan" Mila Kunis l-au depăşit pe Johnny Depp şi ocupă primele poziţii în topul actorilor ale căror profiluri de pe site-ul IMDb au generat cele mai multe vizualizări în 2011.

Site-ul IMDb, specializat în informaţii din domeniul cinematografiei, a dezvăluit, marţi, acest top, alcătuit în funcţie de numărul de vizualizări generate de fiecare profil.

Johnny Depp, starul francizei "Piraţii din Caraibe", ocupă poziţia a treia în acest an, însă a ocupat prima poziţie în acest top în şase din ultimii şapte ani. Actriţa Emma Stone, care s-a remarcat în drama "The Help", se află pe locul al patrulea.

De asemenea, Chris Hemsworth - singurul actor care apare în Top 10 pentru prima dată - ocupă poziţia a cincea.

Olivia Wilde, care a putut fi văzută în acest an în filmul SF "Cowboys & Aliens", se află pe locul al şaselea, iar Jennifer Lawrence, nominalizată la premiile Oscar în 2011, pentru rolul din "Winter's Bone", s-a clasat pe poziţia a şaptea.  Jennifer Lawrence a intrat în acest an pentru prima dată în Top 100 alcătuit de IMDb.

George Clooney, care a fost nominalizat recent la Globul de Aur şi la premiile decernate de Sindicatul actorilor americani (SAG), pentru rolul din "The Descendants", se află pe poziţia a opta.

Ryan Gosling, starul din filmul de acţiune "Drive", şi Christian Bale, care va putea fi văzut în următorul film din seria "Batman", în iulie 2012, ocupă poziţiile a noua, respectiv a zecea.

Pentru prima oară în ultimii patru ani, în topul IMDb nu se află niciun actor din serial "Amurg/ Twilight", deşi lungmetrajul "Breaking Dawn - Part 1", lansat în noiembrie, este unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din acest an.

Kristen Stewart, care a ocupat locul al doilea în topul IMDb din 2010, s-a situat anul acesta pe locul al 12-lea. Colegul ei de platou şi iubit în viaţa reală Robert Pattinson, care a ocupat prima poziţie în acest top în 2009 şi locul al treilea în 2010, a coborât în acest an pe locul al 26-lea.

Keith Simanton, editorul-şef al site-ului IMDb, consideră că victoria din acest an a actriţei Natalie Portman s-a datorat rolului ei din filmul "Black Swan", care i-a adus premiul Oscar, dar şi evoluţiilor acesteia din alte trei filme: "No Strings Attached", "Your Highness" şi "Thor". În plus, Portman a apărut cu regularitate în tabloide pe parcursul acestui an şi a născut un băieţel în luna iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Natalie Portman, cea mai vizualizată actriţă de pe IMDb.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natalie Portman, cea mai vizualizată actriţă de pe IMDb0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei