Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2011 - Anul XVI, nr. 239 (4837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liv Tyler, noua imagine Pantene

Actriţa americană Liv Tyler a fost desemnată imaginea unei noi linii de produse pentru îngrijirea părului - "Repair and Protect" - lansată de brandul Pantene, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa americană, care a fost şi imaginea brandului Givenchy începând din 2003, va promova campania publicitară pentru produsele din gama "Repair and Protect".

"Sunt încântată că voi lucra cu Pantene la acest proiect nou, mai ales că am făcut o reclamă pentru Pantene în 1996, când aveam doar 19 ani. De-a lungul anilor, am încercat multe produse pentru îngrijirea părului, însă Pantene este marca mea preferată, care face ca părul meu să arate mereu sănătos", a spus Liv Tyler.

Actriţa americană, a cărei mamă este modelul Bebe Buell, a dezvăluit în trecut că adeseori primeşte sfaturi de înfrumuseţare de la tatăl ei Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.

"Tatăl meu cunoaşte o mulţime de sfaturi de înfrumuseţare - să îţi dai cu parfum în buric şi pe tălpile picioarelor, pentru ca parfumul să devină astfel o parte din tine. Bunica mea mă face să rămân încrezătoare în viitor, la fel ca tatăl meu, de altfel. El nu a făcut nicio operaţie şi arată uimitor de bine. Nu are niciun rid", a spus actriţa americană.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liv Tyler, noua imagine Pantene.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liv Tyler, noua imagine Pantene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei