Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2011 - Anul XVI, nr. 185 (4783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ewan McGregor va participa la o cursă de iahturi pentru a ajuta copiii africani

Actorul scoţian Ewan McGregor a anunţat că va participa la o cursă de iahturi, în scopuri caritabile, iar dacă va câştiga acea competiţie va dona premiul - un cec de 10.000 de lire sterline (16.000 de dolari) - în beneficiul unei fundaţii care sprijină copiii africani.

Starul scoţian va face echipă cu expertul în navigaţie Alex Thompson pentru această cursă de viteză, care se va desfăşura pe o distanţă de 50 de mile (80 de kilometri) în jurul Isle of Wight, o insulă britanică, relatează contactmusic.com.

Echipajul câştigător va primi un cec în valoare de 10.000 de lire sterline (16.000 de dolari) pe care îl va dona unei organizaţii de caritate. McGregor a anunţat deja că, în cazul în care va câştiga această competiţie, va dona cecul unei fundaţii care luptă contra foametei din Africa de est.

"Sunt încântat că voi experimenta senzaţiile provocate de o cursă cu iahturi, de pe puntea unui iaht. Voi face tot ce pot pentru a-l ajuta pe Alex să câştige, ca să donăm apoi premiul în beneficiul organizaţiei East Africa Appeal ce aparţine de UNICEF", a declarat actorul scoţian.

"Niciodată nu a existat un moment mai important ca acesta, în care trebuie să ajutăm copiii din acea regiune, care au nevoie disperată de sprijinul nostru", a adăugat McGregor.

Zara Phillips, nepoata reginei Elizabeth a II-a, va participa şi ea la această cursă, numită Artemis Challenge, ce va avea loc miercuri, 10 august.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar şi în "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney. A fost nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de Film Europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roman Polanski.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ewan McGregor va participa la o cursă de iahturi pentru a ajuta copiii africani.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ewan McGregor va participa la o cursă de iahturi pentru a ajuta copiii africani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei