Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2011 - Anul XVI, nr. 185 (4783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Economic

Egger România a avut o cifră de afaceri de peste o sută de milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Egger România a înregistrat o cifră de afaceri de peste o sută de milioane de euro. Potrivit directorului comercial al fabricii Egger din Rădăuţi, Mihai Şandru, fabrica din acest municipiu, cea mai nouă a grupului Egger, a înregistrat în exerciţiul financiar precedent rezultate economice foarte bune, în principal datorită tehnologiei de ultimă generaţie. El a arătat că profitul înregistrat de Egger România în exerciţiul financiar precedent a fost de 4,1 milioane de euro. De asemenea, în cursul anului trecut, grupul EGGER a investit peste 17 milioane de euro în fabrica de la Radăuţi, în echipamente tehnologice şi într-o clădire de birouri pentru angajaţi.

“Optimizarea costurilor logistice, tehnologia modernă şi eforturile depuse de către angajaţii din Rădăuţi ne-au oferit posibilitatea să continuăm evoluţia ascendentă. Investiţiile actuale vor dezvolta fabrica în continuare, dar şi portofoliul de produse de la Rădăuţi”, a declarat Mihai Şandru. El a arătat că în momentul de faţă, la fabrica din Rădăuţi lucrează peste 500 de persoane, iar după finalizarea noilor investiţii, instalaţia de OSB şi cea de adezivi, numărul de angajaţi al fabricii va fi de aproximativ 600 de persoane.

De altfel, în cadrul conferinţei anuale a companiei Egger care a avut loc la începutul acestei luni, directorul de producţie şi tehnologie, Walter Schiegl, a menţionat că întregul grup Egger a avut investiţii totale de 167 de milioane de euro, una dintre priorităţi fiind fabrica din judeţul Suceava.

„Am continuat să ne îmbunătăţim competitivitatea în ultimul an. Una dintre priorităţile de investiţii a fost reprezentată de fabrica din Rădăuţi, unde investiţiile au fost îndreptate spre o nouă instalaţie de plăci din fibre orientate, o nouă instalaţie de răşini şi o clădire administrativă”, a spus Walter Schiegl.

Potrivit raportului anual al Egger, în exerciţiul financiar precedent compania a înregistrat cea mai mare cifră de afacere din istoria grupului, aproximativ 1,8 miliarde de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Egger România a avut o cifră de afaceri de peste o sută de milioane de euro.
 Vizualizări articol: 2411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Egger România a avut o cifră de afaceri de peste o sută de milioane de euro4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In curand vor pleca trimis de
( 8 aug 2011, 20:26:44
Acolo se duc codrii Bucovinei, pentru ei lupta mai marii...Cand vor rade tot isi vor cauta repede alt loc. Asta e Romania, tara tuturor posibilitatilor. Strainii fac bani grei la noi acasa iar noi mergem la cules capsuni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei