Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2011 - Anul XVI, nr. 185 (4783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sport punct maro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Îm luasem deja vreo două ţepe de la televiziunea al cărui nume l-am pocit intenţionat întru apropierea sa de hârdău. Cum reuşisem? Fiind de bună credinţă (aşa ceva văd că devine contraindicat, dăunător pentru cel în cauză!) şi accesând  link-urile aflate pe prosport.ro. Îmi amintesc că una dintre ele era prin perioada imediat următoare celor cinci meciuri Real-Barcelona. Mai ales Cristiano Ronaldo ieşise şifonat, el nereuşind nimic cu jocul său specific, pe cont propriu. Aşa că un titlu gen „de ce îl urăşte Messi pe Cristiano Ronaldo” mi-a stârnit curiozitatea. După ce am văzut ce le ejectase mintea celor de la televiziunea cu pricina (cică portughezul avea mai multe goluri marcate şi de-aia sugerau că Messi înfigea andrele în păpuşi!), mi-am luat seama şi mi-am propus să nu le mai fac trafic, uneori amuzându-mă de titlurile cu care căutau să îmbârlige internauţii. Am reuşit preţ de câteva luni, până ieri, când m-au păcălit iar. Dar ce zic eu păcălit, m-au înşelat de-a dreptul, mi-au furat clicul aducător de bani pentru ei, mi l-au tâlhărit! Probabil pentru că nu mai mergea cu exagerări stupide, iar eu cred şi sper că au fost mulţi care luaseră aceeaşi hotărâre cu a mea, au trecut la un nivel mârşav, neaşteptat de. Judecaţi şi dumneavoastră: „a fost dat afară după 45 de minute la Steaua, acum e idol în culorile lui Inter”! Vezi supergol etc... Cum de Il Calcio sunt legat cu fire neintermediate de ai noştri, era exclus să-mi scape un asemenea trasfer. O şmecherie era clar la mijloc. Mă aşteptam să mă trezesc cu vreun Inter Bratislava sau aşa ceva. Totuşi, pentru că era promis şi un video, am cedat, am clicat. Despre ce credeţi că era vorba? Burdujan înscrisese (măcar golul a fost într-adevăr frumos!) pentru noua sa echipă,... Cernomoreţ Odessa! Care, ca să vezi, avea echipament în aceleaşi culori ca Inter!! Cineva se crede foarte deştept acolo, la departamentul „cum să furi un milion de clicuri”, dar mai ticăloşi sunt şefii care îl tolerează, dacă nu cumva încurajează. Pentru asemenea delicte ar merita inventată un fel de curte marţială pentru presă care să-i condamne pe loc la muncă în folosul comunităţii. Vidanjare, fireşte!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sport punct maro.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sport punct maro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei