Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 aug 2011 - Anul XVI, nr. 179 (4777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie a primit un trofeu onorific la închiderea Festivalului de Film de la Sarajevo

Angelina Jolie a fost invitata de onoare a galei de închidere a Festivalului de Film de la Sarajevo 2011, desfăşurată sâmbătă seară, în cadrul căreia celebra actriţă americană a primit trofeul onorific "Inima oraşului Sarajevo" (Heart of Sarajevo Honorary Award), potrivit site-ului festivalului.

Câştigătorii celei de-a 17-a ediţii a Festivalului de Film de la Sarajevo (22 - 30 iulie) au fost anunţaţi în cadrul unei gale organizate sâmbătă seara.

Invitata de onoare a galei de închidere a festivalului a fost celebra actriţă Angelina Jolie, care a venit la Sarajevo însoţită de partenerul său de viaţă, actorul Brad Pitt.

În cadrul galei, Angelina Jolie a primit trofeul onorific "Inima oraşului Sarajevo" (Heart of Sarajevo Honorary Award).

În momentul în care i-a înmânat premiul, Mirsad Purivatra, directorul Festivalului de Film de la Sarajevo, a spus: "Acordăm acest trofeu onorific "Inima oraşului Sarajevo" unei actriţe remarcabile, nu doar pentru extraordinara ei carieră în lumea filmului, ci şi pentru angajamentul său remarcabil în lumea reală".

Însoţită de soţul ei, Brad Pitt, Angelina Jolie a apărut pe covorul roşu la festivalul din capitala Bosniei şi Herţegovinei şi a salutat cordial mulţimea de fani strânsă în faţa Teatrului Naţional din Sarajevo, locul unde s-a desfăşurat gala de premiere.

Totodată, la primirea trofeului onorific al festivalului, Angelina Jolie a spus: "Sunt foarte bucuroasă să fiu în acest oraş frumos. Mi-am petrecut anul trecut cu câţiva oameni minunaţi din această ţară. Nu am mai lucrat niciodată cu o echipă atât de disciplinată şi talentată. Sunt foarte bucuroasă să fiu prezentă la acest festival, care creşte de la un an la altul. Sunt cu adevărat onorată să primesc acest premiu".

Anul trecut, în Bosnia, a fost filmat filmul care marchează debutul regizoral al actriţei americane Angelina Jolie, intitulat "In the Land of Blood and Honey". Filmul regizat de Angelina Jolie spune povestea de dragoste dintre un etnic sârb şi o musulmană, în timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995). Jolie nu a dorit să dea mai multe detalii despre filmul care a iscat controverse în Bosnia, după ce presa locală a scris că eroina peliculei s-ar fi îndrăgostit de violatorul ei.

După ce a întâmpinat probleme în ceea ce priveşte obţinerea permisului pentru filmare în Bosnia, Jolie a trimis autorităţilor locale scenariul, pentru a pune capăt zvonurile din presă. Filmările au avut loc, în mare parte, în Ungaria, în octombrie. În decembrie 2010, Angelina Jolie a anunţat că a terminat filmările la această producţie, iar în ianuarie 2011 era programat să înceapă montajul.

Filmul "In the Land of Blood and Honey", a cărei lansare oficială în cinematografe este prevăzută pentru data de 23 decembrie 2011, are o distribuţie alcătuită în totalitate din actori bosniaci, cei mai mulţi dintre aceştia fiind copii în perioada războiului care a devastat această ţară în anii '90.

Jolie este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, cu venituri de 20 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie a primit un trofeu onorific la închiderea Festivalului de Film de la Sarajevo.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie a primit un trofeu onorific la închiderea Festivalului de Film de la Sarajevo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei