Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iul 2010 - Anul XV, nr. 173 (4464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet are o relaţie cu un top model

Actriţa Kate Winslet a început o relaţie cu top modelul Louis Dowler, încercând să treacă peste despărţirea de regizorul Sam Mendes, informează thesun.co.uk, care citează News of the World.

Actriţa l-a cunoscut pe Louis Dowler, în vârstă de 34 de ani, în urmă cu câteva luni, prin intermediul unor prieteni comuni şi au devenit inseparabili.

Louis Dowler a apărut în mai multe campanii pentru brandul Burberry, alături de celebra Kate Moss.

"Louis a petrecut mult timp alături de Kate şi recent au fost împreună la New York, unde el avea de filmat un spot publicitar. Au avut mai multe întâlniri şi se înţeleg bine. Sunt disperaţi să îşi ţină relaţia ascunsă şi până acum nu au ieşit în evidenţă", a declarat o sursă apropiată celor doi.

"Louis are simţul umorului şi este un tip adorabil", a mai spus sursa.

Kate Winslet a dus o viaţă discretă de la despărţirea ei de Mendes, în luna martie. La scurt timp după anunţul oficial, actriţa a plecat alături de copiii ei, Joe şi Mia, în Mexic.

Winslet şi Mendes s-au cunoscut prin intermediul bunei lor prietene comune actriţa Emma Thompson, în 2001, la puţin timp după divorţul lui Kate de Jim Threapleton. Kate Winslet şi Sam Mendes s-au căsătorit în 2003 şi au locuit în cea mai mare parte a timpului la New York şi în Marea Britanie.

Mendes şi Winslet au anunţat în luna martie că s-au despărţit. În urmă cu câteva săptămâni, pe Newser.com a apărut o informaţie potrivit căreia cei doi vor petrece împreună această vară, încercând "să reaprindă scânteia" dintre ei, într-una dintre reşedinţele din Marea Britanie ale cuplului.

Sam Mendes este un regizor britanic cunoscut atât în domeniul cinematografiei, cât şi în cel al teatrului. Mendes a primit Oscarul pentru regie în 1999, pentru filmul său de debut, "American Beauty".

Kate Winslet, în vârstă de 34 de ani, a fost preferata criticilor în sezonul trecut, primind Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes.

Rolul care a făcut-o celebră pe Kate Winslet este cel din superproducţia "Titanic", în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, cu care a făcut din nou echipă în "Revolutionary Road". Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut". Ea a portretizat, însă, şi o spălătoreasă care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000), şi, un an mai târziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanică. Winslet a devenit cunoscută şi pentru roluri complexe, jucate în filme independente, precum Clementine, o tânără care recurge la o intervenţie psihologică de ştergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din producţia "Strălucirea eternă a minţii neprihănite".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet are o relaţie cu un top model.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet are o relaţie cu un top model0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei