Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iul 2010 - Anul XV, nr. 153 (4444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp îl va interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre trupa Black Sabbath

Actorul american Johnny Depp va interpreta rolul celebrului rocker britanic Ozzy Osbourne într-un film biografic inspirat din viaţa membrilor trupei Black Sabbath, informează mirror.co.uk.

Într-un mesaj postat pe platforma de socializare MySpace, fostul solist al trupei Black Sabbath a declarat: "Johnny semnase contractul pentru a interpreta rolul meu în acest film. Apoi eu mi-am rupt gâtul (în 2003, n.r.), iar proiectul a fost uitat într-un sertar".

Pe de altă parte, Ozzy Osbourne a mărturisit că, în prezent, ar prefera ca rolul său să fie interpretat de "un necunoscut din Birmingham".

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). În ultimii ani, el a devenit şi mai popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, el nu a reuşit până în prezent să obţină nicio astfel de distincţie. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street"). Depp a putut fi văzut recent în pelicula "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007) şi "Scream" (2010), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne va susţine pe 2 octombrie un concert în Capitală, la complexul Zone Arena.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp îl va interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre trupa Black Sabbath.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp îl va interpreta pe Ozzy Osbourne într-un film despre trupa Black Sabbath0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei