Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mai 2010 - Anul XV, nr. 121 (4412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Claudia Schiffer a dezvăluit numele celui de-al treilea ei copil

Top modelul german Claudia Schiffer a anunţat că numele celui de-al treilea ei copil, o fetiţă, născută pe 14 mai, va fi Cosima Violet Vaughn Drummond, informează contactmusic.com.

Modelul german a născut o fetiţă, pe 14 mai, la Portland Hospital din Londra. Claudia Schiffer este căsătorită cu producătorul de film Matthew Vaughn.

Agentul de presă al renumitului model german a declarat pentru publicaţia Welt Online: "Numele bebeluşului este Cosima Violet Vaughn Drummond. Atât mama, cât şi fiica, se simt bine".

Claudia Schiffer şi Cosima au fost externate recent şi se află în sânul familiei, în reşedinţa din Londra.

Fericiţii părinţi au dorit să aştepte până când întreaga familie va vedea bebeluşul, înainte de a face public numele acestuia.

Cosima este un nume italian, derivat din termenul grec "kosmos", care înseamnă "ordine" sau "decenţă". În volumul "The Baby Names Bibles", publicat în 2007 de Pamela Redmond Satran şi Linda Rosenkrantz, Cosima a fost descris ca un nume în vogă pentru fiicele membrilor aristocraţiei din Marea Britanie.

Deşi locuieşte în Marea Britanie, Claudia Schiffer a declarat recent că doreşte să îşi petreacă mai mult timp alături de familie în ţara ei natală, Germania, unde Matthew Vaughn va filma următorul lungmetraj din franciza "X-Men".

Claudia Schiffer este căsătorită de opt ani cu britanicul Matthew Vaugh, cu care are un fiu, Casper, în vârstă de şapte ani, şi o fiică, Clementine, în vârstă de cinci ani. Familia locuieşte în Marea Britanie, unde are o vilă la Londra şi o casă de vacanţă în comitatul Suffolk.

Claudia Schiffer, descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, va împlini 40 de ani pe 25 august. Graţie compatriotului ei, Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Claudia Schiffer a dezvăluit numele celui de-al treilea ei copil.
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Claudia Schiffer a dezvăluit numele celui de-al treilea ei copil4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei