Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mai 2010 - Anul XV, nr. 100 (4391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elizabeth Taylor a plâns în faţa bustului din bronz al actorului Richard Burton

Elizabeth Taylor, invitată de prinţul Charles al Marii Britanii la o gală care a avut loc joi seară, la palatul Buckingham din Londra, a plâns în faţa bustului din bronz al fostului ei soţ, actorul Richard Burton, informează dailymail.co.uk.

Deşi au trecut peste trei decenii de la cel de-al doilea divorţ al lor şi peste 20 de ani de la moartea actorului britanic, se pare sentimentele actriţei Elizabeth Taylor pentru Richard Burton au rămas la fel de puternice.

Elizabeth Taylor, în vârstă de 78 de ani, a participat, joi, la o gală specială organizată la Buckingham Palace pentru a celebra cea de-a 60-a aniversare a Royal Welsh College of Music and Drama.

Bustul din bronz reprezentându-l pe Richard Burton va fi amplasat în foaierul noului teatru din Cardiff, care îi poartă numele.

Sosită la ceremonie într-un scaun cu rotile, Elizabeth Taylor s-a oprit în faţa bustului şi i-a spus prinţului Charles: "Richard ar fi fost extrem de emoţionat de această mare onoare. Ca şi mine, de altfel. E minunat să mă aflu aici, la această ceremonie în onoarea lui, alături de persoane care îşi amintesc de Richard, faţă de care au mult respect şi multă dragoste în inimile lor".

În momentul în care prinţul Charles a întrebat-o dacă bustul îi seamănă renumitului actor, Elizabeth Taylor a răspuns că opera de artă este minunată, după care a început să plângă.

La această ceremonie au participat şi alte staruri de calibru, precum compozitorul Andrew Lloyd Webber şi cântăreaţa Shirley Bassey.

În 1963, galezul Richard Burton a interpretat rolul lui Marc Antoniu în filmul "Cleopatra", al cărei rol a fost jucat de Elizabeth Taylor, iar cei doi actori, căsătoriţi fiecare cu alţi parteneri în acel moment, au început o legătură pasională.

În acelaşi deceniu, Elizabeth Taylor şi Richard Burton au jucat împreună în alte şapte filme: "Cui i-e frică de Virginia Woolf?" (1966), "Personalităţi în impas/ The V.I.P.s" (1963), "Fluierarul/ The Sundpiper" (1965), "Îmblânzirea scorpiei/ The Taming of the Shrew" (1967), "Doctor Faustus" (1967), "Comedianţii/ The Comedians" (1967) şi "Boom!" (1968).

Cuplul a divorţat în 1974, după un mariaj de 11 luni.

Elizabeth Taylor şi Richard Burton s-au recăsătorit la doar câteva luni după primul divorţ, însă a doua lor căsătorie a durat doar un an, din cauza dependenţei de alcool a actorului.

De atunci, Elizabeth Taylor s-a recăsătorit de alte două ori şi, înainte de Richard Burton, a avut alţi patru soţi.

În 2007, Sian Owen, nepoata lui Richard Burton, a declarat că Elizabeth Taylor păstrează încă o fotografie a fostului ei soţ lângă pat şi că cei doi s-ar fi căsătorit a treia oară, dacă Richard Burton nu ar fi murit în 1984, la vârsta de 58 de ani, din cauza unei hemoragii cerebrale.

Elizabeth Taylor nu a mai apărut în public de la începutul lunii septembrie 2009, când a participat la funeraliile lui Michael Jackson, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care a murit în iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elizabeth Taylor a plâns în faţa bustului din bronz al actorului Richard Burton.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elizabeth Taylor a plâns în faţa bustului din bronz al actorului Richard Burton0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei