Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2010 - Anul XV, nr. 91 (4382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprah Winfrey refuză să facă testul ADN pentru a afla identitatea tatălui ei biologic

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a declarat, luni, că refuză să facă testul ADN pentru a afla identitatea tatălui ei biologic, informează nypost.com.

"Nu voi face niciodată testul de paternitate!", a declarat Oprah Winfrey, luni, într-o conversaţie cu reporterul publicaţie New York Post, în faţa hotelului Four Seasons din Manhattan.

Norh Robinson, un veteran al armatei americane în vârstă de 84 de ani, care trăieşte într-un azil pentru veterani, le-a spus în acest weekend jurnaliştilor de la New York Post că el este tatăl biologic al renumitei realizatoare de televiziune.

Norh Robinson este originar din Kosciusko, o mică localitate rurală din statul american Mississippi, din care Oprah Winfrey s-a mutat pe când avea şase ani.

"Nu am auzit niciodată de el. Am auzit doar că el pretinde că ar fi tatăl meu adevărat", a declarat luni Oprah.

Robinson a declarat la rândul său că nu doreşte să obţină nimic din impresionanta avere a celebrei prezentatoare şi că singura lui dorinţă este aceea de a-şi întâlni fiica înainte de a muri.

Întrebată dacă Robinson ar avea ceva de câştigat minţind în legătură cu relaţia lor de rudenie, Oprah l-a bruscat pe reporterul publicaţiei New York Post şi a plecat să ia prânzul în compania unei bune prietene.

Oprah se afla la New York pentru a participa la dineul anual Matrix Awards, ce a avut loc luni seară la hotelul Waldorf Astoria. În cadrul acestui eveniment, sunt premiate femeile care au avut un rol important în domeniul comunicării. Oprah a fost una dintre prezentatoarele galei din acest an, ea înmânându-i de altfel un premiu bunei sale prietene, Gayle King.

Oprah Winfrey a fost crescută de mama ei, Vernita Lee, în vârstă de 75 de ani, şi de iubitul acesteia, Vernon Winfrey. Oprah îl consideră pe Vernon adevăratul ei tată, deşi a recunoscut la un moment dat că acesta nu este tatăl ei biologic.

"The Oprah Winfrey Show", emisiunea ei zilnică, difuzată în 145 de ţări, a făcut în ultimii 25 de ani din Oprah, în vârstă de 56 de ani, o adevărată instituţie în Statele Unite ale Americii. Ea este unul dintre cei mai bogaţi americani, cu o avere estimată la circa 2,4 miliarde de dolari, în 2010, de revista Forbes.

Mulţi consideră că prezentatoarea de culoare a reuşit să schimbe felul în care oamenii vorbesc, a popularizat un stil de interviu de tip "confesiune", iar recomandările sale în ceea ce priveşte cărţile nou lansate au un efect spectaculos asupra vânzărilor acestora.

Oprah Winfrey deţine şi revista săptămânală O, lansată în urmă cu 10 ani şi având un tiraj de 2,5 milioane de exemplare. Oprah Winfrey apare pe coperta fiecărui număr al acestei reviste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprah Winfrey refuză să facă testul ADN pentru a afla identitatea tatălui ei biologic.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprah Winfrey refuză să facă testul ADN pentru a afla identitatea tatălui ei biologic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei